İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

babyloncash ve cosmicwealth.com hakkında

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam bana yaklasık 10 gundur bu ikisinden mail gelmiyor. babyloncash a girdigimde kullanıcı adımı kabul etmiyor. sifre istedigimdede email adresim defterlerinde yokmus.

cosmicwealth da da bu yazı cıkıyor....

Sending paid mails to your account was stopped! If you do not clickingks but earning money from downlines (affiliates) you don't need RUN your account. If you want click to links you need RUN sending paid mails again! RUN sending paid mails to your E-Mail account!

A

aynalitahir111

Misafir
[olay ne biliyor musun ? cok basit.. cosmicwealth siteyi reconstruct ediyor yani su anda hersey tamam site calisiyor

ve de babyloncash de ucername password sectionda cookie sekline yazan yerlerde eger clickliyse onu undo yap yani kutucuklar isaretlenmeyecek. iki site de calisiyor. bir sorun yok

A

aynalitahir111

Misafir
aynalitahir111' Alıntı:
[olay ne biliyor musun ? cok basit.. cosmicwealth siteyi reconstruct ediyor yani su anda hersey tamam site calisiyor

ve de babyloncash de ucername password sectionda cookie sekline yazan yerlerde eger clickliyse onu undo yap yani kutucuklar isaretlenmeyecek. iki site de calisiyor. bir sorun yok

sitelere dedigim sekilde baktin mi? sorunun cozulmus olmasi lazim

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reconstruct ne ya bu bana ara sıra birseyler yolluyor ara sıra yollamıyor 7 dolarım oldu 10 olsun bir daha ugrasmam ben onla..

A

aynalitahir111

Misafir
site yeniden yapilaniyor.

babyloncash teki sorun da username ve passwordyazarken o alttaki kutucuklari isaretlemeyeceksin. o zaman sorun cozuluyor.

simdi dene bak sorunsuz calisiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.