Backlink Bulucu

MustafaYildiz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
16 Haziran 2013
Mesajlar
1,250
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Marka Seo Tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan Backlink Bulucu aracını kullanabilirsiniz. Bu araç sayesinde bir çok kaynakları tek bir adresten bulabilirsiniz. Sektörünüze ait sitelerin nereden backlink aldığını öğrenerek sizde backlink verebilirsiniz.

Sektör kelimenizi araştırarak aynı sitelerden backlink alma imkanında bulunursunuz. Veya kendinize ait özel bir seo listesi oluşturarak kendi backlink listenizi oluşturabilirsiniz.

Bu araştırmalar Google arama motoru tarafından gerçekleştirilmektedir. Çeşitli kelimeler sayesinde istediğiniz siteyi veya site içerisindeki içerikleri kolay şekilde bulabilirsiniz. Yakında bunu makale şeklinde blogumuzda yayınlayacağız.

Backlink Bulucu Adres : Backlink Bulucu | Marka Seo
Backlink Detaylı Bilgi : Backlink Bulucu | Marka Seo
Web Site : Marka Seo -Seo Blogu
 

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Aralık 2010
Mesajlar
955
Reaction score
8
Konum
Samsun
Teşekkürler değerli yorumunuz için hocam geliştirilebilecek kadar pek bilgim olmadığı için en azından basit bir adet yapmak istedim.

Güzel olmuş güzel.

Ben de kendi, sitem için böyle birşey yapacaktım ama bir türlü kısmet olmadı. Yaza yaparım artık :zıpla
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst