İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Backlink Kaynakları

damlakaraman

0
Yasakli Uye
Katılım
5 Ağustos 2012
Mesajlar
68
Reaction score
0
Merhaba değerli okurlar ve ziyaretçiler,
Sizlere bu yazımızda backlink kaynakları hakkında bilgiler aktaracağız.

Bilindiği üzere backlink bir web sitesinin alması gerektiği en önemli dış kaynak. Bu kaynaklar sayesinde web sayfalarımız arama motorlarının gözünde ayrı bir yer kazanır. Popüler konuma gelmek ve kelime bazlı yükselmek için kaliteli ve kalıcı backlink kaynaklarına ihtiyacımız vardır. Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza kaliteli ve kalıcı backlink kaynakları hakkında bilgi vereceğiz.
Backlink kaynakları web sitemizin bağlantılarını ekleyebildiğimiz her alana verilen isimdir. Bunlar blog siteleri, paravan bloglar, forum siteleri, ziyaretçi defterleri, sosyal platformlar yani sosyal imleme siteleri olabilirler.
Blog Tanıtımı;
Blog tanıtımı blog sitesi olan kişilerden makale yayınlanması karşılığında oluşan backlink kaynağıdır. Google algoritma güncellemesi ve değişikliklerinden sonra ön plana çıkmış backlink çeşitleri arasındadır. Örneğin www.damlakaraman.com.tr bir blog sitesidir. Burada yapılan tanıtım blog tanıtımı sınıfına girer.
Paravan Blog;
Paravan blog ücretsiz hizmet sağlayan sitelerin sayesinde oluşturmuş olduğumuz kaynaklara verilen isimdir. Örnek vermek gerekirse blogspot.com, wordpress.com, tumblr.com tarzı sitelerden oluşturulan kaynaklardır. Kendi sayfam için oluşturduğum http://damlakaraman.tumblr.com/ bir paravan blog sitesidir.
Forum Tanıtımı;
Forum sitelerinin site tanıtımı kategorisinde yapılan her türlü paylaşıma verilen isimdir. Bu hizmet hakkında örnek vermek gerekirse netmi.com.tr adresinde yayınlamış olduğumuz http://www.netmi.com.tr/site-tanitimlari/207-damla-karaman-kisisel-web-sayfasi.htm linki forum tanıtımı backlink kaynağıdır.
Sosyal İmleme;
Sosyal imleme siteleri google arama motorunun çok değer verdiği resmen aşık olduğu sistemlerdir. Bu siteler aracılığıyla web sayfalarımızın index hızını artırabiliriz. Bu platformlarda yapacağınız paylaşımları abartmanız sitenizde geçirilen ortalama süreyi düşüreceğinden dolayı dikkat etmeniz gerekebilir. Bir anda yüzlerce platforma eklemektense bunları periyotlar halinde eklemeniz daha sağlıklı olacaktır. Örnek vermek gerekirse reddit.com üzerinde paylaştığımız url sosyal backlink kaynağı olarak geçer.
Değerli okurlarımız bu yazımızda sizler için paylaştığımız bilgiler ile kaliteli kaynaklar bulabilir ve web sitenize kalıcı ve kaliteli backlink kaynakları temin edebilirsiniz. Umarız bu makalemiz sizler için faydalı olmuştur.
Kaynak: http://www.damlakaraman.com.tr/backlink-kaynaklari/
 

emlak21

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
Alanya
Sağolun hocam paylaşımlarınızın devamını dileriz.
teşekkürler.
 

ibocosh

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2016
Mesajlar
22
Reaction score
0
Lokma işi yapan bir internet sitesinin site tanıtımı için paylaştığınız kaynakları kullandım. Teşekkürler
 

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Mart 2008
Mesajlar
447
Reaction score
2
Konum
Dünya
Hem bilgilendirici hem de FORUM TANITIM yazısı için güzel bir paylaşım olmuş bence. Elinize sağlık.
 

ibocosh

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2016
Mesajlar
22
Reaction score
0
Patent işi yapan bir firma için paylaşımını yaptığınız backlink kaynaklarını kullandım. Teşekkürler
 

antalyawebajans

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
6
Reaction score
0
Web sitenizi de takip ediyorum. Kaliteli ve faydalı içerikleriniz için teşekkürler Damla hanım.
 

ibocosh

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2016
Mesajlar
22
Reaction score
0
Marka sorgulama, patent, marka tescili işi yapan bir firmanın internet sitesinin site tanıtımı için paylaştığınız kaynakları kullandım. Teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst