İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bad Piggies Oyunu

esocials

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
63
Reaction score
0
Dünyada fenomen haline gelmiş oyunlardan birisi olan ve bu yazımızda anlattığımız Angry birds oyununun yapımcı şirketi Rovio Entertainment tan yepyeni bir oyun daha geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. “Bad Piggies“.

Bad Piggies deki kahramanlarımız oyuna da ismini veren ve Angry Birds‘te görmeye alıştığımız kötü karakterler olan domuzlar. Oyun piyasaya pc,telefon vs gibi birçok ortamda oynanabilecek şekilde tasarlanmış olarak sunuldu ve şimdiden yüzbinlerce kez indirilmeyi başardı bile.

Peki Bad Piggies oyununun Angry Birds‘ten farkı var mı? Kesinlikle tamamen farklı bir tasarım, farklı bir hikaye ve farklı görevlerle dolu bambaşka bir oyun. Oyunun genel konusundan bahsetmek gerekirse; birçok oyunda olduğu gibi çeşitli kademelerden, bölümlerden oluşuyor ve bir önceki bölümü bitiremeden bir sonrakine geçemiyorsunuz. Amaç seçtiğiniz, size verilen domuzu başına bir iş gelmeden bölüm sonuna kadar ulaştırabilmek. Bunu başarabilmek için yaratıcı yanımızı devreye sokmamız gerekiyor. Domuzu karadan veya havadan bölüm sonuna doğru ilerletebilmek için birbirinden ilginç kara-hava araçları tasarlamanız gerekiyor. Bu tasarımları yapabilmek için oyun esnasında size birçok alet-edavat veriliyor. Siz bunları kullanarak birçok kombinasyonda birbirinden farklı ve eğlenceli yeni tasarımlar oluşturabiliyorsunuz.

Tasarımınızı yaptınız ve domuzunuzu tasarladığınız hava-kara aracına bindirdiniz, işiniz bitiyor mu? Hayır, bu seferde tasarladığınız aracı kullanma faslı başlıyor. Bunun için bazen frene basıyor bazen bir kolu sonuna kadar çekiyor-itiyorsunuz. Bu sebeple aracınızı tasarlerken kolay kullanımını da düşünmeniz gerekiyor.

Oyunseverler tarafından binlerce olumlu yorum alan bu oyun daha şimdiden en üst sıralara çıkmış durumda. Oyunun resmi websitesini görmek için bu linki tıklamanız yeterli.

Kaynak: Bad Piggies
 

thesercan

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ekim 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Drift yarışı oyunu buldum gerçekten çok güzel. 3D Drift Yarışı adında. arabaoyunlarım.biz.tr adresinde bulabilirsiniz ben orda oynadım :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst