Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim facebook adresimde bir arkadaş var bağlantıları en az 500 600 beğeni alıyor bu nasıl oluyor.Facebook sayfaya üye gönderme gibi profilede gönderme gibi bişmi çıktı habermiz yok yardımcı olabilecek arkadaş varsa bende istiyorum.
Abone sayısı fazladır o arkadaşının. Profilinin abonelik kısmını açıyorsun abonelerin artınca herkese açık gönderileri abonelerinde arkadaş listende olmasa dahi görebiliyor.
Benim de bugun 4-5 tane liseli çocuk dikkatimi çekti hepsinin 50 - 60 bin abonesi var ve adamlar rast gele bir şey bile yazsan 1000 civarı begeni alıyor. Abone kasmak lazım yani artık ama nasıl kasılır bende bilmiyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5