Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Bakin Burda Ne Var ...

KerneL32

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
Ne kismettir bilmiyorum ama yaptigim butun tasarimlari artik en az 3-4 yerde gormeye basladim. Bakin burda ne var ...

www.chatteyim.net ( calanin sitesi )

www.evliler.com ( benim sitem )

Bu kadar olmaz. Sagda ki son 10 uye yazisini bile degismeden adam kendi sitelerini yazmis.

"Hirsizlik sicak bir yemek gibidir yedikce tadina doyamadiklari icin hep calmaya devam ederler" Fatih Sultan Mehmet...

Iyi calismalar.

M

murme

Misafir
ya gidin beyler tasarım iyiymiş neresi iyi ya güldürmeyin beni kopyalasa nolcak kopyalamasa ne olcak yap özgün bişi bak baklaım kopyaliyabiliomu büssürü güvenlik önlemi var ayrica suc sizin adam kopyaliosa

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
Konuya degil ama murme sana bir yorumum var.
Forumda sahit oldugum tum mesajlarda birseyler uretenlere karsi hazimsizlik, cekememezlik ve saygisizligin var. Su son mesajin bile hayatta kendine ait bir eserin olmadigi icin rahatca yazilmis oldugunu gosteriyor. Sana ait olan, kendi bilginle internete kazandirdigin ne var? (4on'un logosu disinda)

S

Senbul

Misafir
MoD' Alıntı:
Konuya degil ama murme sana bir yorumum var.
Forumda sahit oldugum tum mesajlarda birseyler uretenlere karsi hazimsizlik, cekememezlik ve saygisizligin var. Su son mesajin bile hayatta kendine ait bir eserin olmadigi icin rahatca yazilmis oldugunu gosteriyor. Sana ait olan, kendi bilginle internete kazandirdigin ne var? (4on'un logosu disinda)

+ Yüz milyar ; murme sen nekadar anti bir insansın boyle ya ? bukadar zamandır bu forumdayım senın kadar etrafa saldıran birisini daha gormedim.

S

sezgin

Misafir
murme' Alıntı:
ya gidin beyler tasarım iyiymiş neresi iyi ya güldürmeyin beni kopyalasa nolcak kopyalamasa ne olcak yap özgün bişi bak baklaım kopyaliyabiliomu büssürü güvenlik önlemi var ayrica suc sizin adam kopyaliosa
arkadaşın biz burda tasarımın tartışmasını yapmıyoruz. site iyi olur kötü olur. bu ne sizi nede bi başkasını ilgilendirir. ortada emeğe saygısızlık var bu yazılarlada en büyük saygısızlığı yapan sizsiniz. biz oturup 2-3 gün o site ile uğraşalım sonra biri gelsin aynısını virgülü noktasına kadar alsın. artı izin almadan. hic bir konuya cvp yazma gibi bir zorunluluğunuz yok. sırf insanları kötü yönde eleştirmek icin acıklarını yakalamak için yazı yazıyorsunuz. bari sizin sitenize bakıpta tasarım öğreniyim :D

----------------------------------------------------------

konu dağıldığı için özür diliyorum.

KerneL32

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
Bir tasarim ne kadar kotu olursa olsun eger emek verilmisse hersey goz ardi edilerek ilk etapta emege saygi gosterilmelidir. Emegimize saygizlik ediliyor bunu gostermek isterken ustune suclanmak bizi kiriyor hatta bazi seylerden sogutuyor. Evliler.Com 'un tasarimi cok super demedim ama soyledigin kadar da assaglanacak birsey degil. Orta duzeyli bir site. Renk tonajlari birbirine uyumlu oturakli bir site.

Biz sitelerimiz hakkinda yorum yapilmasini istedigimizde yeni web siteleri kismina yazip burda ayni ortami paylastigimiz arkadaslarin yorum yapmalarini eksiklerimizi gidermelerini zaten istiyoruz. Bu kategori farkli o kategori farkli. Eger o kategoride olmus olsaydi sozlerine sadece boyun egmek dusecekti.

Hic yoktan pm atarak soyleyebilirdin tasarimlari begenmedigini. Eger varsa senin bir web siten burda acikla bizde degerlendirelim internet kullanicisi olarak.

Iyi calismalar...

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
Yorumsuz:
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11279&page=2&pp=10&highlight=www.domino.com.tr

Domino.com.tr'yi ele alalim. O boyutta bir projede kodlayan ve tasarimi yapan arkadaslar meta'lara da olsa bir imza birakirlar. Cok profesyonel calistigini, imzaya ihtiyac duymadigini iddia edersen daha zor bir durum. Forumdan biri cikip www.bascuda.com'u yada msn.com.tr'yi yaptiklarini soylerseler, en az sana inandigimiz kadar inanmamiz gerekir. Kaldiki referans olarak gosterdigin seylere saygi duyulmasini istiyorsan once sen saygi duymayi ogrenmelisin. Uretilen herseye muhalefetin var. Biri scriptini satar, "ben aynisini 4'e biri ucrete yazarim" veya "Heryerde bedava bunlar. basit degisiklikler yap seninde olur" yada "Cok pahali ya" gibi yorumlarinla tanidik.

Aynisini 1/4'une yazmani anlarim, serbest piyasadir. Ama yazabilecegine dair umut yok.
Her yerde bedavasi varsa, bul , turkce dil dosyalarini yaz, yorumunun altina not dus.
Cok pahali diyecegine, otur sende yaz.

Sevgiler seninle bak..

M

murme

Misafir
tamam bekle imzaya adımı yazdirayim arkadaşım ben sallamiorum yazdirirsam birak forumu istersen

ben sallamiyorum ayrica yani salliyan biri varsa artik kim oldugu belli

dewilsdance

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
murme oncelikle yaptıgın başarılardan (?) dolayı senin tebrik ederim. Ancak dikkat edersen bunlar icin yeni bir başlık açman gerektigini anlayabilirsin , çünkü konunun dışına cıkmayı bırak konuyla alakalı tek mesaj yok gibi.

hangi bolume yazacagını bulmamadım ama (insanlar bu tür seylere pek gerek duymuyor sanırım ) " bakın ben neler başardım " gibi bir baslıkla konuyu orda surdurebilirsin.

iyi çalışmalar ..Başarılarının (?) devamını dilerim..

ayrıca buna cok guldum " isterseniz sitenin metalarına adımı yazdırayım" gibi birseydi sanırım :] .. web te hiç bir tasarım ve kodlamasına dokunmadıgım hatta yorum bile yapmadıgım kaç siteye (burdaki bircok kişi gibi ) adımı yazdırabilecegimi tahmin etmek istermisin ?

--------------------

konu ile ilgili cevabım :

yaptıgınız guzel calısmalar her zaman birleri tarafından taklit edilmeye calışacak veya aynısı kopyalanacaktır . Bunu bir yerde yayınladıgınız an calınmaması önlenemez. Ancak unutmayınki verilen hizmet ve emek her zmn sonucunu getirir.

ne demişler " taklitler sadece asilleri yüzeltir" :] sahsen biri benim sayfamı kopyaladıgında mutlu oluyor güzel bir iş cıkartmışım diye...

mexut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
62
cok guldum murmenin yazdıgı yazıya.. dokunmayın bu cocuga yazıktır.. ben artık ilgilenmiyorum yazdıgı yazıların %99 u dengesiz. o yuzden kendi haline bırakın.. (bakalım ne cevap yazıcak iyi izleyin)

M

murme

Misafir
ya beyler adam gelio benle ugrasio ne yapayim konu sapti farkindayim mod a söleyin adam ne sölesem bana laf sokuo

KerneL32

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
ALLAH'im birkez de actigim bir konu baska taraflara sapmasin. Lutfen ALLAH'im sana yalvariyorum beni bu iskenceden kurtar. Ya @murme evliler.com 'un tasarimini bana bul calinti oldugunu kanitla domaini sana verecem. Ben sana 5 dk da ispatlarim benim yaptigimi nasil mi ? PSP ve PNG 'leri upload ederek. Ama sen kanitlayamazsin. Yok boyle birsey ya az once inceledim de gercekten sadece insanlari kirmak icin varsin. Bende sana birsey soyleyim sen domino.com.tr icin 6 ay ugrasarak sifirdan yaptin ettin bende kiler.com.tr luminashop.com.tr gibi sitelerin kodlamasina emek verdim. Sen o yaptigin alisveris sitelerinden bir tanesine ait bir kac dosya upload et bir yere ( senin yaptigini kanitlayacak ) sonra da ben bu sitelerin bir cok kismini upload edeyim basimin belaya girecegini goze alarak. Pek aciklamak istemiyorum boyle seyleri ama tahmin edemeyecegin kadar buyuk sitelerin kodlamasinda parmagim var yapiminda emegim var. Buna kimse inanmak zorunda degil mexut bilir ne isler yaptigimi. ORNEK : Uzun yillar once garanti bankasinin tasarimini yapmis olmam gibi ...

M

murme

Misafir
bende istemiorum sölemek ama arkadaş sen 4on.org tan başka ne işe yaradın diyince yazdım dostum nepiva içinde kanıtı yazdım üstte

KerneL32

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
Baskalarina kizim bizi kotulemen gerekmiyor ama ben hala iddaliyim varsa evliler.com 'un calinti olduguna dair kanitin bende ispatliyayim.

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
murme' Alıntı:
ya beyler adam gelio benle ugrasio ne yapayim konu sapti farkindayim mod a söleyin adam ne sölesem bana laf sokuo
Insanlarin emeklerine dil uzatmak -> ayip
Yaptiklari isler hakir gormek -> ayip
Ben olmasam ayni cevabi baskasida verebilirdi. Biraz empati.

C

c4®

Misafir
Bu konunun bence fazla tartışılmasına gerek yok ; Kim haklı kim haksız görürüz ;) Domino.com.tr Sitesi ile irtibata geçtim , gelen cevabı aynen buraya pastelerim.

netistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
emeği çalınan anlar..!!!

şu noktada herkes bence hemfikirdir..ortada bi emek varsa "tasarım iyi yada kotu olabilir" saygı gostermek gerekir bence..yeni ögrenip çalanlar için fazla bişey demek istemem ama bazıları istese iyi bişeyler yapacak ama adam kopyala yapıştır yapıp, onca goz nurunu, emeği havadan kapıp yangel yatıyolar..bu haksızlıga kimsenin göz yumcagını düşünüyorum..
herkese iyi çalışmalar..

www.netistanbul.com İstanbul nette bi başka güzel..