İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bal Kampanyası

crakxy

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2010
Mesajlar
563
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar ,
Asya Bal Arıcılık olarak sitemize üye olanlara 2010 bal sezonu sonunda 2 kişiye 1'er kg hakiki yayla balı dağıtacağız. Bu tamamen ücretsiz olup sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz için yapmış olduğumuz bir kampanyadır.
Ayrıca yarışma bitiminden sonra bal kazanan üyelerimiz sitemizde açıklanacaktır. Geçen yıl ki kampanyada kargo bedeli karşı tarafa olmuştu bu yıl kargo bedelinide biz karşılıyoruz.

Bal kazanmanın şartları sitemizde üye olma linkinde gerekli bilgileri doldurarak üye olmanız yeterlidir. Daha önceden sitemize üye olan ziyaretçilerimiz bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Çünkü ziyaretçimiz gerekli bilgiler giriyorlar, daha sonra kendisine girmiş olduğu bilgilerden dönüş yapamıyoruz. Bu yüzden bilgilerini zi unutmamanız için lütfen bir yere not ediniz.
Başlangıç Tarihi: 01.05.2010
Bitiş Tarihi : 01.09.2010

tarihine kadar sitemizden üye olabilirsiniz.

Üye olan ziyaretçilerimiz sitemizin bulunduğu sayfaya üye olurken kullandıkları nickini yazarak yorum yollasınlar ki her şey açık olsun. Ne kadar kişinin üye olduğunu bir sonraki üye olacak olan kişide görsün gizli kapaklı bir durum olmasın.

Kampanya Sayfası: http://www.asyabal.com/kampanya-2010
Üyelik için : http://www.asyabal.com/wp-login.php?action=register

Sağlıklı günler dileyerek, şansınız bol olsun....
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst