Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Balığına Tıklat Tişört Kazan

Ivan3097

0
Üye
Onaylı Üye
Açılan Konu
58
Evet greenpeace nin katkılarıyla yapılan bir kampanya bu arkadaşlar. 9 balık büyütene tişört hediye ediyorlar.

http://bit.ly/hIMb2m

Ivan3097

0
Üye
Onaylı Üye
Açılan Konu
58
tüm balıklara benden yardım geldi :D

rarely

0
Üye
Onaylı Üye
Açılan Konu
10
Adamlar doğa için kendini parçalıyor bazıları da burada tişört için. Yazık bu gençliğe...

gokhans19

0
Üye
Açılan Konu
415
Adamlar doğa için kendini parçalıyor bazıları da burada tişört için. Yazık bu gençliğe...

Linke tıklanınca zaten adamlara yararlı oluyosun. Maksat konu yaygınlaşsın olay dikkat çeksin adamların istediği bu zaten.:ıslık:

rarely

0
Üye
Onaylı Üye
Açılan Konu
10
Linke tıklanınca zaten adamlara yararlı oluyosun. Maksat konu yaygınlaşsın olay dikkat çeksin adamların istediği bu zaten.:ıslık:

O zaman bu konunun tanıtımı doğru yapılsın. Şu ana kadar gözlemlediğim forumlarda hiçte doğru tanıtılmıyor. Az önce söylediğim gibi bu konunun açılması gereken yer bu bölüm değildir. Eğer bir kişi bu bölüme bu tarz bir konu açarsa kusura bakmasın ama ben bunda bir çıkar ararım açıkçası. Benim karşı çıkmamın tek sebebi böyle önemli bir konunun yanlış yere açılması ve doğru tanıtılmamasındandır...

daniel1336

0
Üye
Onaylı Üye
Açılan Konu
126
Rarely üstadım çok güzel bi noktaya değinmiş :alkış:

Konunun yeri yanlış olabilir ama tıkladım tüm balıklara, saygılar :)

gokhans19

0
Üye
Açılan Konu
415
O zaman bu konunun tanıtımı doğru yapılsın. Şu ana kadar gözlemlediğim forumlarda hiçte doğru tanıtılmıyor. Az önce söylediğim gibi bu konunun açılması gereken yer bu bölüm değildir. Eğer bir kişi bu bölüme bu tarz bir konu açarsa kusura bakmasın ama ben bunda bir çıkar ararım açıkçası. Benim karşı çıkmamın tek sebebi böyle önemli bir konunun yanlış yere açılması ve doğru tanıtılmamasındandır...

En doğrusu: http://www.gokhanblog.com/2010/12/greenpeace-ile-balklar-koruyun-ve.html