İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Balığına Tıklat Tişört Kazan

Ivan3097

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Evet greenpeace nin katkılarıyla yapılan bir kampanya bu arkadaşlar. 9 balık büyütene tişört hediye ediyorlar.

http://bit.ly/hIMb2m

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Adamlar doğa için kendini parçalıyor bazıları da burada tişört için. Yazık bu gençliğe...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Adamlar doğa için kendini parçalıyor bazıları da burada tişört için. Yazık bu gençliğe...

Linke tıklanınca zaten adamlara yararlı oluyosun. Maksat konu yaygınlaşsın olay dikkat çeksin adamların istediği bu zaten.:ıslık:

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Linke tıklanınca zaten adamlara yararlı oluyosun. Maksat konu yaygınlaşsın olay dikkat çeksin adamların istediği bu zaten.:ıslık:

O zaman bu konunun tanıtımı doğru yapılsın. Şu ana kadar gözlemlediğim forumlarda hiçte doğru tanıtılmıyor. Az önce söylediğim gibi bu konunun açılması gereken yer bu bölüm değildir. Eğer bir kişi bu bölüme bu tarz bir konu açarsa kusura bakmasın ama ben bunda bir çıkar ararım açıkçası. Benim karşı çıkmamın tek sebebi böyle önemli bir konunun yanlış yere açılması ve doğru tanıtılmamasındandır...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Rarely üstadım çok güzel bi noktaya değinmiş :alkış:

Konunun yeri yanlış olabilir ama tıkladım tüm balıklara, saygılar :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
O zaman bu konunun tanıtımı doğru yapılsın. Şu ana kadar gözlemlediğim forumlarda hiçte doğru tanıtılmıyor. Az önce söylediğim gibi bu konunun açılması gereken yer bu bölüm değildir. Eğer bir kişi bu bölüme bu tarz bir konu açarsa kusura bakmasın ama ben bunda bir çıkar ararım açıkçası. Benim karşı çıkmamın tek sebebi böyle önemli bir konunun yanlış yere açılması ve doğru tanıtılmamasındandır...

En doğrusu: http://www.gokhanblog.com/2010/12/greenpeace-ile-balklar-koruyun-ve.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.