- Reaction score
- 0
Birisinin geçici olarak forumdan banlanması durumunda özel mesajlarını okuyamamasını protesto ediyorum.
O zaman okuyabiliyor mu diye sormam daha uygun olur sanırım?disconnect' Alıntı:Neden okuyamıyor ki?
uyuz' Alıntı:ban bir çeşit ceza sonuçta özel mesajlarını okumaya kısıtlama getirmesinden doğal birşey olamaz...
kişi kendisine gelen özel mesajları okuyor diye banlanamazkişi kendisine gelen özel mesajları okuyor diye banlanabilir mi?
Ben protesto ettim ama vazgeçtim ilgili kişinin kişisel bilgilerinde email adres bilgisi vardı. kendisine email ile ulaşabildim.trextra' Alıntı:Siz neden protesto ediyorsunuz ?
Atılana kadar özel mesajlarını okuyabilir tüm kullanıcılar. Atıldıktan sonra zaten özel mesaj alamıyor. Bence haksız bir protesto.TRinsanRehberi' Alıntı:Ben protesto ettim ama vazgeçtim ilgili kişinin kişisel bilgilerinde email adres bilgisi vardı. kendisine email ile ulaşabildim.
ama genel olarak benim kanım kişilerin bireysel iletişimi kesintiye uğramamalı (en azından özel mesajlarını okuyabilmeli)
Ingilizceden çeviri olduğu için özem mesaj (Private kelimesi). Kişiye özel bir şey konu olduğu için bana göre çeviri doğru.hukuki' Alıntı:Özel mesaj yerine Kısa Mesaj terimi kullanılsa daha uygun olur sanırım.