İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bana forum.iyinet davetiyesi göndereni bulabilirmiyiz

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bu siteye girmeme vesile olan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.Kim göndermişti hatırlayamıyorum.Kimin gönderdiğini bulabilmemiz mümkünse adminlerden rica ediyorum :D:tili

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Tabii ki ben gönderdim. Bakmaya gerek yok :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
13 kişiyi forum'a davetiye ile üye etmişim bunlar arasında olabilirsin muhtemelen.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Herkes benim diyor ama davet edeni iki kamyon adamla gidip bulunduğu yerde dövüp geri geleceğiz.Haberiniz var değil mi ? :kızdım:

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Bir sonbahar sabahı... Baktım ağaçtaki solmamış son yaprağa. İnanır mısın? seni gördüm. Ve davetiye attım. Hala solmadı o yaprak. Mevsimler şaştı! Sen gidene kadar solmayacak. Eğer ülkemizi biraz seviyorsan, mevsimlerin normale dönmesi için. :DD
Necip fazıl kısakürek'den özenile bezenile yazılmıştır.

@Calvin Pardon ben atmadım

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bir dakika arkadaşlar olay çok karıştı. Ben gönderdim diyorum hala sözümdeyim. Ama çok detaya inersek söyle oldu.

Çok net hatırlıyorum 25 şubattı tarih olarak. CaLViN bana crazii'yi davet edelim gelsin dedi. Ben de o an işim vardı tamam dedim, bolubeyi'ne pasladım. Burada Perseus ve Mertcan'K ve diğer arkadaşlar karışmış araya onların bi suçu yok. bolubeyi de yoğunmuş c0ld'a sen bu işi halledersin demiş. Sonuç olarak toplu davetiye atarken c0ld crazii'yi davet etti.

Suçlu c0ld'dur :)

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bir dakika arkadaşlar olay çok karıştı. Ben gönderdim diyorum hala sözümdeyim. Ama çok detaya inersek söyle oldu.

Çok net hatırlıyorum 25 şubattı tarih olarak. CaLViN bana crazii'yi davet edelim gelsin dedi. Ben de o an işim vardı tamam dedim, bolubeyi'ne pasladım. Burada Perseus ve Mertcan'K ve diğer arkadaşlar karışmış araya onların bi suçu yok. bolubeyi de yoğunmuş c0ld'a sen bu işi halledersin demiş. Sonuç olarak toplu davetiye atarken c0ld crazii'yi davet etti.

Suçlu c0ld'dur :)

işte tam olarak hatırlamaya çalıştığım buydu :zıpla:dans:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
ee kimi dövüyoruz, calvin ekibe al beni

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
crazii_78 e davetiye gönderdim diyenlarin bir kısmı crazii_78 den sonra üye olmuş foruma :D Mantık hatası :deli

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.