İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bana niye rep vermiyorlar?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bana rep vermedikleri için forum iyinet ailesinden şikayetçiyim.Kaç aydır bu forumdayım ama rep sayım hala 4. Onları da sağ olsun ozanti verdi. Biraz da siz rep verin bu duruma moralim çok bozuluyor:D

Bakmayın geyikhaneye konu açtığıma gerçekten üzülüyorum:(:kart::eek:lmadı::kızdım:

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Niye rep versinler sana? Paylaştığın hangi mesaj güzeldi? Yok hokka oyunu paylaşmalar sonra silmeler, forumda geyikhaneden başka yere vermemeler. Verdiğim repleri alabiliyor muyum geri :D Şundan alın verdiğim repleri ya. Referansımla üye ettiğim güne var ya... :p

Not: Ona rep vermeyin bana rep verin.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Bir ara bölümüne üye olanlarda vardı o hak. Git oraya üye ol pis seni :p Ayrıyetten seni bilgi efendi hazretlerine havale ettim. Gereği görüle :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
T

trgy

Misafir
Rep'in amacını belki 50 kere açıkladım. İnsanlar yazdığınız herhangi bir konuda beğeni sunarlarsa rep verirler. Yazılarınızı inceledim pek iç açıcı mesaj yazmadığınız için rep alamamışsınız diye tahmin ediyorum. Bu foruma yardımcı olan herkese, üyeler zaten rep veriyorlar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
83 mesaj 4 rep
4000 mesajda 200 rep anlamına geliyor çok bile almışsın :eek:lmadı:

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
"Rep istenmez rep verilir." Patentledim!

Tarihe geçilmesi gereken bi söz söyledim :D :)

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Rep'in amacını belki 50 kere açıkladım. İnsanlar yazdığınız herhangi bir konuda beğeni sunarlarsa rep verirler. Yazılarınızı inceledim pek iç açıcı mesaj yazmadığınız için rep alamamışsınız diye tahmin ediyorum. Bu foruma yardımcı olan herkese, üyeler zaten rep veriyorlar.

50 kere açıkladın da dediğim gibi ben yeniyim:D

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Benim -repim aktif ha :ıslık: :şekil:

Yönetim üyeler üzerinde psikolojik baskı kuruyor!!!!

Toplanın yoldaşlarım yönetime el koyalım. Bize bir önder lazım , adaylığımı koyuyorum. Kabul edenler , etmeyenler ; Kabul edilmiştir!

Yönetime el koyduktan sonra sizlere layık bir admin olacağıma emin olabilirsiniz. Öncelikli hedefim , diğer forumlarıda bir bir ele geçirip imparatorluğumu genişletmek olacak.

United Forums of Netster başkanı ,

netster.

G

gonlubol

Misafir
napçam repi ya benim bütün forumlarda -repim rekor kırıyor ama itraderlerim 100 ün üstünde bakalım burda daha siftah yapmadık.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
bu konuyu açtığımda 4 repim vardı, şimdi 14 olmuş :D En iyisi belli aralıklarla böyle bir konu açayım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.