İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bana "oha" dedirten an.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hay Allah'ım Yarabbim ya nedir bu Türkiye'min üzerinde oyunlar nedir bu çıkar ilişkileri...

Ben birşeyin farkına vardım birileri bu işlerden NEMALANIYOR kesin ya başka bir açıklaması YOK...

Sana katılmamak mümkün değil. Madem koskoca siteyi kapatıyorsun. Bir mail at böyle böyle şu şu sitelerde sorun var. Yayından kaldırmassan böyle olacak diye. Direksiyon bende mantığıyla hareket edilemez. Edilmemeli.

Çok yazık.

Sıra sizce hangisinde ?

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yakında internetide yasaklarlar diye korkuyorum :S
Olmaz değilmi? Yapamazlar?

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu iş bu ülkede artık olmayacak.Yurt dışına çıkmak farz oldu.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Vezir: Şevketlü padişahım adamın biri adamın biri Galata Kulesinden Üsküdara kadar uçmuş.

Padişah: Bu adem pek havf edilecek bir ademdir, her ne murad ederse elinden gelür, böyle kimselerin bakaası caiz değil, gönderin sürgüne (1600)

Vezir: Padişahım matbaayı Osmanlı'ya getirelimmi?
Padişah: Bırak kalsın hattatlar işsiz kalır (1700)

Sene ikibin kafa yapısı hala aynı

Not: tarihler ve konuşmalar tahminidir

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birkaç ay önce yasaklanmamış mıydı bu, öyle birşey hatırlıyorum. Açılıp tekrar mı kapandı acaba

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bunu yeni mi fark ettiniz :) ben buraya yazacaktım bunu gördüğümde ama eski konu diye ayakta uyuyosun diyenler çıkar diye yazmamıştım gerçekten iyice sapıttılar. yakında bearshare lime wire gibi programları yasaklayacaklar gibime geliyor. acaba sırada ne var ben başka bir konuda demiştim ama gerçekten ciddileşmeye başlayacak biz en iyisi bir dünya haritası çıkaralım hangi site hangi yerde kapalı - açık , karayolları durumu gibi :D

dizinci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dünyada ünlü bir B2B sitesini de kapatmadilar mi sonra yasagi kalkti ama nasil kaltki Türkiyeden büyük bir firma ile ortak olarak yasak kalkti.

B2B sitesinin gelirine bakip ortaklik teklif etmislerdir kabul etmeyince güzel bir banlatmislardir sonra da pasa pasa ortakligi kabul ettirip sitenin Türkiye'de hizmetini tekrar actirmislardir.

Birileri illa ki faydalaniyor.

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence asıl yasaklamaları gereken siteler extremetracking.com gibi siteler.Bu siteleri kesinlikle engellemeliler.Madem extremetracking.com ve benzeri siteler Türkiye 'yi istemiyor.Bizde bu siteye girerek onlara para kazandırmayalım...

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben şahsen extreme kullanıyorum ama kullanarak onlara ne gibi bir kazanç elde ettiriyoruz ki elimizdekiler free account.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.