Arkadaşlar kendi sitemi yapmak istiyorum, kendi scriptimi yazmak istiyorum. Ama hiç bilgim yok sıfır bilgim var. Yani nasıl yazılır bir site? Program açılır önce butonlar yerleştirilir, menüler eklenir onlara linkmi verilir.. Yoksa satırlar dolusu kod tek tek ellemi yazılır? Elle yazdık diyelim nerenin nerenin altına geleceğini, şuraya tıklayınca şunun açılcağını nasıl yaparız? Yaptık diyelim admin panelinle siteyi nasıl bağlarız... vs. vs. Hiç bilgim yok arkadaşlar dolu sorum var...
Sadece bana nerden başlamam gerektiğini, hangi kaynakları okumam gerektiğini, önce kodlama sonra tema yapmam gerektiğini vs. gibi öğreten 1 kişiye domain reglicem.. Ama doğru anlatmasını istiyorum çünkü kafam çok karışık.. En küçük en basit scripti yazmaya, iletişim formu oluşturup siteye koymaya bile bilgim yok
Sadece bana nerden başlamam gerektiğini, hangi kaynakları okumam gerektiğini, önce kodlama sonra tema yapmam gerektiğini vs. gibi öğreten 1 kişiye domain reglicem.. Ama doğru anlatmasını istiyorum çünkü kafam çok karışık.. En küçük en basit scripti yazmaya, iletişim formu oluşturup siteye koymaya bile bilgim yok