İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bana uygun bir şeyler

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SELAM ALEYKUM ARKADAŞLAR BENİM YOUTUBE DE SINIRSIZ VİDEO EKLEME HAKKIM VAR .HEDEFİM BUNU HOST OLARAK KULLANMA.ama YOUTUBE O KADAR DÜZENSİZKİ FİLM PAYLAŞIYON ADAMIN BİRİ CAİZ DEĞL DİYİ BİRİSİ TELİF HAKI DİYİ KAFIMIZI KURCALIYORLAR.

UZATMADAN KENDİME BİR SİTE ARIYORUM.BURADA Kİ SİTELERİ HEPSİNİ (BİR TANE BİLE BIRAKMADAN) GÖZDEN GEÇİRDİM.SAOLSUN WEBMASTERLARIMIZ KENDİ SİTELERİNİ BOĞMUŞLAR.

İLERİ DÜZEY TASARIM HAKKINDA İYİ DEĞİLİİM HERHANGİ BİR BİLGİSAYAR OKULU MEZUNU DEĞİLİM.AMA WEBTEN ÖĞRENDİĞİM KAYNAKLAARA GÖRE KAYDA DEĞER TÜRKİYEDE 10 SİTE YA VAR YA DA YOK.BU SADECE BENİM FİKRİM.KİMSENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETMİYORUM.

NEYSE İLLA SİTE ALACAM DİYE BİR ŞEY YOK. KAFA DENGİ BİRİ ÇIKARSA ORTAKTA OLABİLRİZ.HEM MASRAF HEM GELİR.
ÖNCELİKLE İSTEDİĞİM HEDEF HEM SİNEMA İZLEME HEMDE İNDİRME TARZI BİR SİTE.BOOT KESİNLİKLE TERCİHİM DEĞİLDİR.SADECE KENDİ İMKANLARIMZI DEVREDE OLACAK.BEN NE KADAR ÇALIŞIRSAM ODA OADAR ÇALIŞCAK.DİĞERLERİNDE FARKIMIZ İSE NE VIP ÜYEYE NEDEN PREMUM HESABA İHTİYACI OLACAK KULLANICIN İNDİRMEK İSTEDİĞNİ BAĞLANTI ÇEŞİDİNE GÖRE SON İMAKNINYLA VE HD Kliteli İNDRECEK.
NOT:BU BİR PROJE DEĞİDİR.BU SADECE BİR FİKR EĞER BEĞENENLER OLURSA ONLAR ARASINDA POROJE OLUŞTURULACAK

İNŞALLAH BU FİKRİMİ BEĞENİYLE KARŞILARSINIZ.;)

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olmazsa da tek başıma yayayrım milletin ilk tercihi olacağından eminim.

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım siten çok güzel msn pm atacam.görüşelim yanlız şimdiden diyim çok sakat bir domaine sahibsin .

E

Erturk

Misafir
Mesajın tamamını kalın ve buyuk yazmak yasak dostum. Mesajını düzenlemen senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
kardeş bizim mod olmaya niyetimiz yok biz kendi ekmeğimizzin aşçısı olmak istiyoruz.yanlış anlama ama o paylaşımlardan çok darbe yedik

hocam ozaman hiç ortak aramayın derim. kendiniz kurun site yavaş yavaş içerik oluşturun gerisi gelir

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mkv

sakat ama iyi mkv yazınca ilk sıralara tasımak kolay olacak :)

usta mkv yazınca onbin sonuç var.bence etiketten değilde uzun bir uğraş sonucu kullanıcıya ulaşarak inanıyorum ama şöle olasydı mesala turkishdivx,divxturkiye,vb etiketten çok kullanıcı olurdu .ama forumu harika olmuş tam benim istedğim gibi eğer anlaşırsak inşallah iyi sonuçlar doğuracaz .bir çaresine bakacağaz.bide ekip lazım isteyenlere msn adresimi p.m. atayım görüşürüz.
şunuda belirteyim birinci amacım para değil sadece emek.
habide şu genç kardeşinizden size tavsiye:
reklam alacaz diye sitelerinde gereksiz yere boş yere kirliik yaratıyorlar.gerek reklam gerek kırık link gerek boot olsun bunlar yanlış forumyazacaksan eğer sadece sen ve ekibin yazacak unutmamak gerek kopya çeken biri mutlaka bir sınav uğruna tüm dönemini yakabilir.

şuan site yeni içerik yeterli değil.sahibi belli değil konuşup görüşün .ya onun sşze yardımı dokunur yada sizin ona

reckless

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
biz divxli o kadar domain arattıkki 3 domainide boş olan bişey aradık (.org , .com , .net ) bir tek mkv de vardı boşluk bunu seçtik amacımız tek bir bölüme hiç yogunlasılmamıs onu bulmak istedik sanırım buldukta site içeriğimiz yeni cunku hepımız 12.sınıf ogrencısıyız 27 mart ygs sınavından sonra uploadlarımızı artırıp 1 ay ıcınde dooldurcaz zaten forumu online izlemede acmak istedik biz sizde ona dek geldiniz bence bir konusalım anlasacagımızı umuyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5