İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bangkok, Tayland'dan Selamlar

• Konbuyu başlatan themaniac
  • Başlangıç tarihi
T

themaniac

Misafir
Herkese selam,

Yeni acmis oldugum hosting firmam olan ikrahosting.net i tanitmak icin uye oldum bu siteye.
Uzun yillardir Taylandda yasamaktayim.

Herkesi sitemize ve sundugumuz imkanlardan yararlanmaya davet ediyorum.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Hoş geldiniz, hayırlı satışlar dilerim. Çok uzaktasınız oralar süperdir şimdi sıcaktır TR'de donuyoruz :p

T

themaniac

Misafir
hosbulduk.
valla oyle demeyin hocam burasi da cok sogudu 22derece oldu donuyoruz :)
ama saka degil burasi o kadar sicak bi yerki 22dereceye dusunce cok soguk geliyor.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Peki ekonomisi nasıl oranın? Ayrıca resmi dilleri neydi ya unuttum onuda sorayım. İngilizce geçiyor mu? :)

T

themaniac

Misafir
valla ekonomisi son zamanlarda dususte ama dolar ve euro burda surekli deger kaybediyor.
Misal 4 sene once 1 dolar 40-41Baht'ti. simdi ise 1 dolar 30baht civarinda. Adamlarin ekonomisi kotulesse bile paralarinin degerini yuksek tutabiliyorlar. ama bizim ekonomi iyi gitse bile ki son yillara gore kat kat artti. yinede dolar bizim ustumuzde.
neyse burda Tayca konusuluyo. ingilizce bilen sayisi turkiyeye oranla daha fazla. ama yinede cok degil yani. bende zaten asil meslek olarak ingilizce ogretmenligi yapiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.