İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BangWorks.Net - Web Solutions

B

BangWorks

Misafir
» Merhaba!
Gelişmekte olan Bilişim ve Internet Dünya'sında hemen hemen artık her firma ve şirketin internet adresi mevcuttur. Web sitesi olan kuruluşlar, Dünya'ya açılarak hem ürünlerini hemde niteliklerini tanıtmaktadır.

» Neden BangWorks?
Biz ekip olarak sizin bütün multimedia ve internet hizmetlerinizi en kaliteli şekilde karşılıyoruz. 3 Yıl önce "Dream-Design" adı altında başlayan ilerleyeşimiz yeni ekip ile "BangWorks" adını almıştır. Bu güne kadar yaptığımız web siteleri alanında kaliteli ve başarılıdır.

» Ne tür ihtiyaçları karşılıyorsunuz?
BangWorks olarak asıl ilgi alanımız tasarım ve programlama'dır. İsteyen müşterilerimize sadece tasarım, ihtiyaca göre dinamik sayfa yapmaktayız. Bunun yanı sıra 2.planda verdiğimiz hosting hizmetide paket olarak tasarım'a dahildir.

http://www.BangWorks.Net

Web sitemizde şu an için Anasayfa/Referanslar/İletişim bölümleri çalışmakta ve tüm sayfalar hazırlanmaktadır.Sağladığımız hizmetler web & logo & banner tasarım, web programlama ve web hostingdir. Belirtmekte fayda var web hosting bizim işimiz değil sadece aracıyız. (Ayrıca herhangi bir ticari ünvanımız yok freelance olarak çalışmaktayız. Referanslarımızdan çalışmalarımızı görebilirsiniz.)

Tüm soru ve seviyeli eleştrilerinizi buradan da yapabilirsiniz.
Fiyatlar ve merak ettikleriniz için ayrıca; özel mesaj ve/veya [email protected] adresine iletebilirsiniz.

İyi Çalışmalar.
 
B

BangWorks

Misafir
LoRD_YenGeC' Alıntı:
bu tur icerikli bir siteye google reklamı oldumu be :(
Haklısın biraz garip geliyor ama aslında onu koymaktaki amacımız özellikle Türk domain firmalarının verdiği reklamlar çıkmasıdır.
Firefox reklamları ise güvenli bir tarayıcı önerdiğimizden.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst