webyazilim' Alıntı:demişsin de bana bu da mantıklı gelmiyor. bunun karşılığı 25 ytl değil ki ? neden böyle birşeyi kabul ediyorlar anlamıyorum. tam bir kafaya göre işlem bu. saf insanları kandırmak işte.
bide her bankadan hesapları ve o banklarda birçok hesapalara sahip insanlar napsın kısaca yıllık ben bi 400-500 çöpe para atıyorum ve elimdende bişey gelmiyo.
Garanti bankasında hesap açtığım tarihte işletim ücreti alınıyordu 2 adet otomatik fatura talimatı verdim alınan ücretler iade edildi ve artık alınmıyor.
Kesinlikle 2 adet otomatik fatura talimatı verdiğimde kesilen işletim ücretini geri ödediler.
akbank 60 ytl alıyor 2 parca şeklinde 30x2 şeklinde bu para neden alındıgını sordugumda bankalar faizlerden kazanamadıgı için bu işlem ücretindne kazanç elde etmeye çalışıyor demişti bir arkadaş.
olmadık zamnada parayı cekmeleri bana koyuyor. eksik para gelince
arkadaş benim anlamadığım işlem ücreti diye bir tutar kesiyolarsa neden havale/eft ücreti ödüyoruz.
yada otomatik ödemeden neden ,50 yada 1 ytl kesiyolar?
çifte vergi standardı bu ülkede özel sektörde de iyiden iyiye yapılıyor.
buna dur demek lazım bence...
Merhaba,
Garanti bankası yıllık 50 ytl hesap işletim ücreti alıyor. Bu parayı vermek açıkcası bana çok koyuyor. 8 milyon hesabın işletildiğini varsaydığım bu banka ne hakla yılda 8 000 000 x 50 ytl gibi rakama el koyuyor ? Üstelik her hesap türü için farklı miktar alıyor. Döviz hesabından mesela 8 € mu ne alıyor.
Bunun önüne geçip tüketici mahkemelerinde paralarını alanlar var. İşlemlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsanız bende bu adamlardan paramı almak istiyorum. Bilen var mı ?
bak sana enteresan bi olay. ekşide okudum.
- hesabımdan 10 ytl kart ücreti kesilir
- öğrenciyim denilir 8 ytl alınır
- 2 ytl devlete vergi gitmiştir vergiyide sen ödüyorsun adamların )
- sonra aniden 8 ytl de gider
- sorulur neden
- hata olmuş pardon denilir 6 ytl geri gelir
- kalan 2 ytl yine devlete gitmiştir ( acaba ?)
- acaba çünkü her miktarın vergisi neden aynıdır ki ?