valla herkes farklı yorum yapacak elbette.Ama şunu çok saçma buluyorum.Google nin sırları var ve bunu kimseyle paylaşmıyor.Hiç bir yerdede şunu görmedim.Google mac adreslerini inceler falan filan diye.Ben sürekli hesap açıyorum, format atmadan, pc değişmeden sorun yaşamıyorum.Bu benim şansımmı ? Bence asla Bence hiç bunlara gerek yok.Domain + adres değişmek yeterli.İlla güvenli istiyorsanız,
gidin bir cafeye, açın hesabınızı, public kodunuzu alın olsun bitsin.Aradada gider hesabınıza cafeden bakarsınız.
öncelikle ilgin için teşekkürler beceriksiz_acemi
hmm tabi ki senin şansın değildir demekki aynı pcden açmak sorun değil adres+domain+ip degistirmek önemli bu bi ipucu
evet cafeden iş görmek daha kesin gibi görünüyor
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali.
Bence sen kafaya takma zaten başvuruyu yapmışsın,gittiği yere kadar gitsin eğer banlanırsan modemden dolayıdır bizede bildirirsin,banlanmazsan demek ki modemi kayda almıyor google.
Keşke net cevaplar verilebilse ama kesin birşey bilen yok...
evet bir daha banlnırsam (yalama olucaz ozaman
) bildiririm size forum aracılığıyla.. bakalım ne olacak..
Şunuda düşünüyorum..Burası bir ofis benden farklı birisi farklı bir bilgisayarda ama bağlantı noktası aynı bu anlış algılanırmı? gibi adsense'ye mail atmak..
modemi elbette dikkatte alıyor ama log sürelerini kısa tutuyor.
Misal 1 er ay arayla aynı bilgisayar ile farklı hesaplar kullanılabilir.
Benim tahminim bu süre 1 hafta civarında.
Bu arada bugün başvuruyaptım bi arkadaş için 1 saat sonra onaylandı, şaşırdım
2. hesabımda öyle olmuştu
sanırım belirli günlerde inceleme yapılıyor? ya da yapılmıyor neyse yorum yook.. şansına..
kaynaklar neler arkadaşlar ? Banlanan kişi hilesiz, hatasızda geriye sadece modemmi kalıyor acaba ? Modeme gelene kadar bir dünya şey var..Bana çok saçma geliyor açıkcası.Google bir şirket.Mac adresimi iznim olmadan almak suçmu ? modem numaramı almak suçmu ? Bunları bile bilmiyorum açıkcası..
"Burası bir ofis benden farklı birisi farklı bir bilgisayarda ama bağlantı noktası aynı bu anlış algılanırmı?" gibi adsense'ye mail atmak bu sorunu çözebilir sanıyorum?
( İlginize teşekkürler arkadaşlar )