İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Banner yapabilecek..?

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Arkadaşlar logo konusunda çok kötüyüm ufak bi logo yapabilecek varmı ?
bi maskot kullanıp Emir Karuc Yazıp
Altınada Webmaster'ın Not Defteri veya Tembel bir webmasterin günlüğü yazabilecek varmı şöyle güzel bişeyler... :) rica ediyorum yapanlara +rep vereceğim kişisel site acağım reglenecek birzdan logo lazım.

2 slogon verdim hangisi kulağa güzel geliyorsa 2 ' Sinden birini yazarsanız sevinirim.:)

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Emirciiiiim :) Başlıkta banner içerikte logo yazıyor :) yoksa ikisini birden mi istiyorsun. Birazcık daha detay ver yapacak iyinet üyesi olabilir :)
ayrıca kullanacağın sitenin temasınıda görmek lazım zemine göre oluşturulacak ;)

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Emirciiiiim :) Başlıkta banner içerikte logo yazıyor :) yoksa ikisini birden mi istiyorsun. Birazcık daha detay ver yapacak iyinet üyesi olabilir :)

abi şimdi

http://www.omerburakozdemir.com/wp-content/themes/PersonalPress/images/logo.png
Dar ağacında son sözler yazıyor şurda onu düşünme ama ord bi maskot var onun gibi bişey istiyorum. Öbür tarafta Ömer Burak Özdemir yazıyorya onun gibi olacak Ama onun yanında bi logo gibi bişey var onun yerine o maskot olacak yani Emir Karuç Yazacak
Altındada Bir Webmaster 'in Not Defteri.. Yazacak :)

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
SSW8.jpg
vektör çizmek ölüm ölüm :) free buldum bir tane :)

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Sağlık sitem içi logo yapabilecek varmı hayrına :D

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
SSW8.jpg
vektör çizmek ölüm ölüm :) free buldum bir tane :)

hoobba tam istediğim gibi tammamdır :D ama abi arkası şefaf olsaydı daha iyi olmazmıydı ? ben şimdi bi pikniğe gidicem abi arkasını şefaf yapsan siteye daha ii uyar teşşekurler.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.