İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BannersBroker Ücretsiz Eğitim Seti!!

shagrax

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2013
Mesajlar
92
Reaction score
0
Arkadaşlar, ciddi ve olgun arkadaşlar pm atarsa sevinirim. Minimum yatırım 145$dır.

Sistemin adı BannersBroker, belki bilenler vardır. 1-2 ayda zengin olmak isteyen arkadaşlar hiç kendini yormasın, bu sistem size göre değil. Ben 665 dolar ile girdim 2. ayımda 1266 dolarım oldu. Yani paranızı 1 haftada 2 ye katlama gibi bi amacınız varsa bu sistem size göre değil. Ancak güvenli bir şekilde makul oranlarda para kazanmak istiyorsanız BannersBroker tam size göre!!

Bu sistemde üst üye ve üst üyenin desteği çok önemli bişey. Sisteme benim referansımla kaydolduğunuz takdirde, sizin bütçenize göre oluşturacağım size özel strateji ile EN HIZLI şekilde para kazanacaksınız. Size hertürlü konuda (teknik, yenilikler, sizi bazı sıkıntılardan kurtaracak tiyolar) destek vermeyede devam edeceğim üyeliğiniz süresince, hiç bir şüpheniz olmasın.

PM isteyen arkadaşlara kendi yazmış olduğum ve başka hiçbiryerde bir benzeri bulunmayan BannersBroker Eğitim Seti'ni ücretsiz yollayacağım, aynı zamanda ekibime katılma şansını da yakalayacaklar.

Benim Günlerimi harcayarak oluşturduğum eğitim setini okumaya üşenecek, ve 2 paragraf yazıyı okumak istemeyecek kişiler PM istemesin lütfen!!
Eğitim Setini sadece eğitim seti koleksiyonu yapmak için isteyecekler, birgün bakarım nasılsa diye laf olsun diye isteyecekler hiç istemesin, çünkü eğitim seti benim forumum üzerinde, eğitim setini isteyenler forumuma üye olup forumum üzerinden okuyacaklar konuları. Eğer gerçekten para kazanmak istiyorsanız ve eğitim setini okuyacaksanız pm isteyin...


NOT : HİÇBİR TEKNİK BİLGİYE İHTİYACINIZ YOK GÜNDE 5 DAKİKADAN FAZLA HARCAMANIZA DA GEREK YOK
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
Malesef Banners Broker şu an bataklık konumunda
Girmiş olanlar ya çıkmak için çırpınıyor ya da başkalarını sisteme çekerek kurtulmaya çalışıyor..
Zamanı geçti malesef..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst