İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

barclays.com

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
http://www.barclays.com/

burası nedir yahu?...Bilen varmı aranızda..İng. olmadıgı için pek bişi anlamadım, ancak online banking vs. bişiler diyo ve zırt-pırt ta mail geliyo...Bilen varmı aranızda?

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet burasi ingiltere premier liginin sponsoru olan firmanin sayfasi.. gerekli bi sayfa degil.. sitede herhangi bir haber guncelleme listesine rastlamadim..

aldigin maillerin sonunda unsubscribe ya da bunun gibi herhangi bi ibare var mi varsa oradan haberlerin gelmesini engelle ya da filtre koy..

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ingilterenin en buyuk bankalarindan birisi Barclays...Gelen emailler buyuk bir ihtimalle uckagitcilardandir

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hayır davetiye iptali gibi bişi yok...zaten işim olmadıki hiç bu tarz bi siteyle...bulmuşlar heralde bi yerden maili anlamadım...neyse beyler saolun sanırım tokatçı işi...koydum filtreye tırmalasın;)...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.