İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bartan Medya Alısverıs Yapmayın Resimli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyyildizCs

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Dolandırıcın tekı 3 tl bıle tenezzul edıyor bısey gonderdıyo yok serefsızınnn tekııı
s0n6w.jpg

moruk1453

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
BAKIN KARDEŞ SİZE DEDİM GECE BAŞLATICAM UNUTTUK DEMİ KARDEŞ BAK KARDEŞ DİYORUM HALA PCMİ AÇMIŞLAR SKYPE OTOMATİK AÇILMIŞ YAZMIŞ YAZMIŞ CEWAP GELMEMİŞ HEMEN ÖYLE YAPMISINIZ..GELİN ADAM GİBİ GELİN KONUŞ İLGİLENELİM..

ADAM GİBİ GELİN KONUŞUN.. İYİKİ 1 2 SAAT YOKTUM ÖYLE YAPTINIZ BENİM MÜŞTERİLERİM BİLİYOR SIKINTI YAPMAYIN HERKEZ BİLİR BENİ BÜTÜN FORUMLARDAN ADAM GİBİ KONUŞ ŞUAN KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZORLUYORUM..

akn~

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BAKIN KARDEŞ SİZE DEDİM GECE BAŞLATICAM UNUTTUK DEMİ KARDEŞ BAK KARDEŞ DİYORUM HALA PCMİ AÇMIŞLAR SKYPE OTOMATİK AÇILMIŞ YAZMIŞ YAZMIŞ CEWAP GELMEMİŞ HEMEN ÖYLE YAPMISINIZ..GELİN ADAM GİBİ GELİN KONUŞ İLGİLENELİM..

ADAM GİBİ GELİN KONUŞUN.. İYİKİ 1 2 SAAT YOKTUM ÖYLE YAPTINIZ BENİM MÜŞTERİLERİM BİLİYOR SIKINTI YAPMAYIN HERKEZ BİLİR BENİ BÜTÜN FORUMLARDAN ADAM GİBİ KONUŞ ŞUAN KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZORLUYORUM..

Üyenin mağduruyetini giderip konu üzerinden bilgi veriniz. Ayrıca konu sahibi arkadaş 24 saat dolmadan şikayet konusu açılmamalıdır. İnsanlık hali sonuçta bu gibi durumlarda 24 saat kadar beklemelisiniz.

moruk1453

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Üyenin mağduruyetini giderip konu üzerinden bilgi veriniz. Ayrıca konu sahibi arkadaş 24 saat dolmadan şikayet konusu açılmamalıdır. İnsanlık hali sonuçta bu gibi durumlarda 24 saat kadar beklemelisiniz.

https://www.facebook.com/VineVideosTR 1.595 di 2.595 olacak başlattık adam anlamıyor sadece onu diyem piyasada en iyi biziz adımızı kötülüyor böyle adamlar

AyyildizCs

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
burdakı forumalrda tek kotu yorum atan ben degılım begenıyı godnerdı ona lafım yok ama bu konuları actıkda nsonra gonderdı begenılerı eger ben haksızsan ozur dılerım ama sen zamanında gondermedın olay buraya tasınmasıydıda gondermıcektın bunuda ıyı bılıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.