İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Baş Edemiyorum !

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek varmı?

www.sifresiz.tk diye bildiğiniz bi sitem var yeni yeni kullandıklarını zannettiğim bir topluluk beni her gün maile boğuyor... ne yapmamı önerirsiniz ?

H

hitmp3tr_com

Misafir
işin zor. sık sorulanlar diye bi bölüm aç ve sitende mail yayınlama.

M

malatyasporlu

Misafir
öyle yaptım yazdımda şu an 12 mail geldi inşallah gittikçe azalacak...

M

malatyasporlu

Misafir
ben de media player var ama yine de açılmıyor. sayfada izlemek istediğim kanallara tıkladığımda bir program yükleme uyarısı geliyor yüklüyorum ama yine de açılmıyor. yardım

-----

sitenize girdim fakat hiçbir kanalı izleyemedim.mediaplayer yüklü. Linke tıkladıgımda dosya indirme programı açılıyor buradan aç tuşunu tıklıyorum. fakat hiç bir şey açılmıyor. İlgilenirseniz sevinirim
Bize Her Zaman Ulaşabilirsiniz...

----

Merhaba þifresi.tk sitesinin tanýtýmýnda :
Sifresiz.tk Türkiye'de Yalnýzca Uydu,Dýgýturk veya Hiç izlenemeyen (Abd,Avusturalya,Tayvan... Ülke tvleri Gibi) Tüm uydu kanallarýný internet Üzerinden izletmeyi Amaçlayan Bir sitedir.. Türkiye'de Bir Çok Tv Sitesi Var Fakat Bunlar sadece Türk Televizyonlarýný izleyebilmemizi saðlýyor. Yabancý tvleri izlemek Üzere Kurulmuþ Türkiye'deki ÝLK ve TEK Site Sifresiz.tk dýr... Sitemizde Avrupa Asya Afrika Ortyadoðu Amerika kýtalarýndan Genel tvlerden Habere Spordan ekonomiye Alýþveriþten eg-zotik tvlere kadar geniþ bir yelpazede hizmet vermekte yazýyor.

Fakat ben pek eg-zotik tv leri bulamadým :) mümkünse bana en iyilerinin adreslerini yazabilirmisiniz? :) Bu arada verdiðiniz hizmet süper ellerinize kollarýnýza saðlýk.Ben 7 senelik bir internet kullanýcýsýyým ve böylesini hep hayal ederdim uydu yayýnýný.Fakat ilk defa download.com da sizleri gördüm ve çokta hayran kaldým doðrusu.Baþarýlarýnýzýn devamý diler mailinizi 4 gözle bekliyorum.Unutmayasýnýz sakýn beni eg-zotik kanal adreslerini bekliyorum .) çüzzzzzzzzzzz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.