İlk kez, 2000'de tanıştım PC ile ve o zamanlar tek düşüncem mirc'de chatti. Veya baska programlar, kanallar
Cocuk aklımızla birkaç kız felan bulmuştum, cep telefonu ile görüşüyordum ve o zamanlar hayran olduğum oyunlar ile ilgili bir şeyler yapmaya çalışıyordum ve ilk sitem, frontpage den tablolar ile olmuştu
Daha sonra, ayda 80 milyonu dan düşmeyen faturalar, yasaklanan bilgisayarlar, yasaklanan bilgisayarları açıp 146 'dan bir ay boyunca nete sazanlayıp 200 milyon fatura getirmeler vs. daha sonra elimizden tutan birileri oldu ve şu an bir çok şeyi başardığıma inanıyorum. Ve 2004'ün son çeyreğinden itibaren de internetten para kazanabileceğimi düşündüm. İlk zamanların verdiği amatörlük ile hile de yaptım,atıldım vs vs
Sonra, iş tam olarak kavrayabildim ve 3/4 ay boyunca gerek SEO gerek Google gerek affiliate programları vs ile ilgili o kadar çok şey okudum ve azimle öğrenmeye çalıştım ki artık her gün benden yardım istemeye gelenler ile doldu MSN'im falan
Şu an yaklaşık 40 tane domainim var ve ufak çapta bir servera ortağım, bu arada ikinci bir server kiralıyorum
Henüz, yapılmamış bir çok projem olmasına rağmen gene de önemli bir yerde olduğumu düşünüyorum. Sedo Domain Parking ve Domain alım Satımı, Google AdSense, AdBrite, Updated, Hosting sitemden yaptığım satışlar vs sayesinde de temiz temiz bileğimin hakkıyla para kazanabiliyorum. Bu paralar ile reklamlar veriyorum vesaire vesaire..
Söyleyebileceğim önemli iki şey,
"Azimle .ıçan taşı delermiş..." sözünü unutmayın ve de kesinlikle para hırsına bürünmeden bir şeyler yapmaya çalışın. Emin olun, para hırsı sizi hile yapmaya götürür ve de bu hile yapmalar ile hiç kimseyi kandıramazsınız, sadece zaman kaybedersiniz. Onun yerine, kaliteli fikirleri hayata geçirirseniz, emin olun amaçladığınızdan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz ve çok şey öğrenirsiniz.