İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Basit bir soru - Yardım lütfen

certugral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adwordsle ilgili öğrenmek istediğim bişey var. Ben hesabımı açarken para birimini Türk lirası olarak seçmiştim. Mesela 50 dolarlık bi kupon bulsam onu kullanabilir miyim yoksa hesabımı da baştan dolar olarak mı seçmem gerekiyordu, eğer öyleyse sonradan değiştirebilir miyim para birimini??

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adwordsle ilgili öğrenmek istediğim bişey var. Ben hesabımı açarken para birimini Türk lirası olarak seçmiştim. Mesela 50 dolarlık bi kupon bulsam onu kullanabilir miyim yoksa hesabımı da baştan dolar olarak mı seçmem gerekiyordu, eğer öyleyse sonradan değiştirebilir miyim para birimini??

yalnız hesap açım tarihi üzerinde 10 gün geçmemiş olması gerekiyor yanılmıyorsam kupon eklemek için

certugral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onu biliyorum, daha 3 gün oldu hesabı açalı zaten. Kupon arıyorum şimdi de..

M

MuratSoy

Misafir
Size sormak istediğim şey Adwordsle hesap nasıl nerden açlıyor bu konuda bilgi vere bilirmisiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.