İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

basit bir sosyal ağ scripti lazım

brhnttn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

twitter tarzı bir script buldum, bu scripti editlemesini istediğim birini arıyorum. yada aşağıda yazdığım özellikleri barındırak bir script yazabilen varsa o da olur ..

site ilk açıldığında karşılarına üye ol veya üye girişi yap diye birşey çıksın istiyorum, üye olurken kullanıcılar sadece belli bir mail uzantısı ile üye olabiliecek atıyorum [email protected] ..

üye olmayanlar siteyi göremeyecek .. üye olup istenilen e-postayla giriş yapanlara aktivasyon yollanacak ve siteye girebilecek .. twitter tarzı birşey yazacak göndericek ve ekranda gözükecek herkes görebilecek ve istediğim diğer şey de diğer kullanıcılar yeni şeyler yazabilecek veya hazır yazılanın altına yorum yapabilecek ..

bunun için yardımcı olabilirseniz sevinirim ..

brhnttn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
araştırdım baya

baya araştırdım aslında .. bir kaç tane buldum, floop ve jcow diye buldum .. jcow facebook un aynısı nerdeyese istediğim şeyi vermiyor yani .. floop var şu anda sitede .. ama o da tam istediğimiz vermiyor .. ben sadece o anlatığım giriş sayfası ve anasayfadan oluşan birşey istiyorum .. indirdim şimdi yazdığını deneyeceğim ..

Ekleme: kurdum dediğini .. ama işte bu bana fazla .. ben kullanıcıların kendi sayfalarının olmasını falan istemiyorum .. profil picture'dır falan bunlarda olmuycak .. çok basit olucak site .. anasayfaya birşey gönderdiğinde cinsiyeti bayansa ona göre bi icon, bay ise ona göre bi ikon çıkacak .. bir de girdiği yazı gözükecek .. bu kadar komplek olmasını istemiyoruz yani ..

smartcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ücretli yardımcı olabilirim gerekliyse

irtibat
webcozumleri [ad] hotmail [dot] com
ekleyin görüşelim

brhnttn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekliyorum ..

ekledim ..

bu arada başka çözüme sahip olanlar varsa mesajları bekliyorum ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.