• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Basit Eklentiği Yap 400 YTL lik Adword ü Hemen Kap

risingstar

Profesyonel
Bilgiler
Katılım
21 Aralık 2004
Mesajlar
279
Reaksiyon
0
Puanları
0
225 Aydır Üye
Merhabalar,
yeni bir oyun sitesi hayata geçirdim. Hemen herşeyi bitti ancak oyun açılmadan önce oyun yüklenene kadar reklam çıkartma sayfası var bir çokkişide kullanıyor bunu yapamıyorum.
Site dili : php
Bunu bana yapacak olan kişiye 5 adwords kuponu verecem o da zaten 400 YTL yapıyor.
Bunları ayarlamak için 2 dosya gerekiyor biri anasayfa index.php dosyası ötekide oyunları çalıştıran file.php sanırım. Bunları ekledim sadece üzerinde oynama yapacaksınız.
İlginize Teşekkürler.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
Üst