Merhaba arkadaşlar aslen kendi blogum için hazırladığım ve iyinette de paylaşmak istediğim php ile yapılmış basit bir upload sistemi yaptım. Çok basit olarak istediğiniz resmi seçip yükleme talimatı verdiğiniz, sisteminde size link verdiği, girişde şifre soran php ile resim uploadı konusunda bilgi edinmek isteyenler için yararlı, kendim tarafından yazılmış bir script.
Scriptte çok bilinen "class.upload.php" sınıfı kullanılmıştır. Ben şuan bu scripti bedava bir host içerisine kurup resimlerimi network'umla paylaşmak amaçlı kullanıyorum. Çok yararlı ve hızlı oluyor. Her seferinde imageshack photouploader falan bunlarla uğraşmıyorum.
Bu scripti sizde indirip bedava bir hostta kullanabilirsiniz.
Kurulum:
Çok basit bir kurulumu vardır. Dosyaları hosta (bedava bir host için : freewha.com) atıp upload/ klasörüne yazma izni verin. (chMOD 777) sonra bilgi.php içindeki site adı ve şifre bölgelerini doldurun. Hemen sitenize girip upload etmeye başlyabilirsiniz.
Kullanımı:
Kullanmak isterseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Linkler:
Basit Resim Upload - İndir
Basit Resim Upload - Demo (şifre: 123456)
Yorumlarınız benim için çok önemli. Teşekkürler.
Scriptte çok bilinen "class.upload.php" sınıfı kullanılmıştır. Ben şuan bu scripti bedava bir host içerisine kurup resimlerimi network'umla paylaşmak amaçlı kullanıyorum. Çok yararlı ve hızlı oluyor. Her seferinde imageshack photouploader falan bunlarla uğraşmıyorum.
Bu scripti sizde indirip bedava bir hostta kullanabilirsiniz.
Kurulum:
Çok basit bir kurulumu vardır. Dosyaları hosta (bedava bir host için : freewha.com) atıp upload/ klasörüne yazma izni verin. (chMOD 777) sonra bilgi.php içindeki site adı ve şifre bölgelerini doldurun. Hemen sitenize girip upload etmeye başlyabilirsiniz.
Kullanımı:
Kullanmak isterseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Linkler:
Basit Resim Upload - İndir
Basit Resim Upload - Demo (şifre: 123456)
Yorumlarınız benim için çok önemli. Teşekkürler.