İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BaşkentSOFT Yazılım Ve İnternet Hizmetleri

baskentsoft

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2008
Mesajlar
48
Reaction score
0
Cetasoft Yazilimlari Bayi
Web Tasarım , Joomla Sistemler

Cetasoft Muhasebe ve Ofis yazilimlari Başkentsoft Güvencesi ile Ankaradan sonra artik Bursada...
BaskentSOFT Cetasoft Muhasebe ürünlerini sunar...



[email protected]


140 YTL ye Cetasoft Standart Sürüm Muhasebe Proğrami
340 YTL ye Cetasoft Pro Sürümü[/B]

Bize Sormadan yazılım almayiniz
 

baskentsoft

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2008
Mesajlar
48
Reaction score
0
BaşkentSOFT 1999 yılı başında Ankarada ’da bulunan Elda Bilg. Müh. Ltd. Şti.'nin Alt kuruluşu olarak kuruldu. Ticari hayatımızda ön planda dürüstlüğü, kaliteyi ve hizmet anlayışını ilke edinerek yenilik ve kalite prensibinden ödün vermeden faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bu sayede çalıştığımız tüm alanlarda sizlerle olmaktan mutluyuz.

Kaliteli görsel tasarımlarını rekabetçi fiyatlarla sunmak, firmalarınız için son derece değerli olan projeler yaratmak, değişen pazar şartlarına cevap verebilecek aktif bir organizasyon yapısı oluşturmak ve yapılan her işte yüksek ahlaki standartlar dahilinde güvenilirlik ilkesiyle hareket etmekteyiz.


Müşterilerimizle aramızdaki bağlarımız bizim başarımızın en önemli nedenlerinden biridir. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın da katkısı ile hazırladığımız projelerimizi günümüzün üstün hizmet anlayışı ile sizlere sunuyoruz.

Günümüzün rekabetli ve hassas fiyatlı pazarında şirketimiz en titiz müşterilerinin standardı doğrultusunda yüksek kalite de hizmet vermekteyiz.


Sahip olduğumuz ilkelerimiz sayesinde günden güne daha da geniş bir kesime hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kaliteyi bir yaşam tarzı olarak kabul eden müşterilerimizin uzun vadede memnuniyetini sağlayarak, yenilik ve değişikliğe açık, güvenilir olmayı ön planda tutmayı temel amaç edindik. Dürüstlük, Yaratıcılık, Karşılıklı saygı, Müşteri memnuniyeti ve en iyi hizmeti en ucuz, en hızlı, en doyurucu şekilde vermekteyiz.

Sizlerin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vererek fiyat açısından daha uygun tasarımları sizlerin beğenisine sunmaktayız.


Amacımız kaliteden ödün vermeden yüksek kalitede hizmet vermektir. Bu ana prensipler çerçevesinde sizlerin, iş ortaklarımızın ve birlikte çalıştıklarımızın yanı sıra, toplumun refahına da katkıda bulunma nosyonuna hizmet eden faaliyetler geliştirmekteyiz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst