İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Başta Turkcell Olmak Üzere Bu Firmaların Hepsi Özgür Blogculuk Ruhuna Düşman mı?

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Başta Turkcell Olmak Üzere Bu Firmaların Hepsi Özgür Blogculuk Ruhuna Düşman mı?

ADI TÜRK AMA KENDİSİ İSVEÇLİYMİŞ!
Turkcell kalitesi adı altında yıllar yılı yegâne GSM operatörü olmanın dayanılmaz rahatlığıyla dünyanın en pahalı görüşmelerinden birini yaptıran ve şimdilerde de yine halk yerine kendi sermayesinin ve öteki sermayelerin yanında yer alan anlı şanlı ve en büyük sahibi İsveç'in TeliaSonera şirketi olan Turkcell, tutmuş BÖ'ye sponsor olmuş. Bunca şeyden sonra Turkcell'i sevmeme imkân ve ihtimal kalmadı hâliyle. Sebebini de vaktim elverdiğince burada açıklamıştım ve tüm blogcuları da bu sömürüye karşı durmaya davet ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.

Detaylı bilgi için: BÖ! Blog Ödülleri Sömürüsüne Geçit Yok!: Blog Ödülleri (BÖ) Sömürüsü Nedir?

Açıkçası, BÖ'ye sponsor olduklarını öğrendikten sonra bu ADI TÜRK AMA KENDİ İSVEÇLİ OLAN şirketi öğrendim. Eskiden yerli firma zannediyordum Turkcell'i. Demek ki her şeyde bir hayır varmış, eğer BÖ'ye sponsor oldukları için merak edip araştırmasam adamları yerli firma zannetmeye devam edecektim.

BÖ ORGANİZASYONUNA DESTEK VEREN DİĞER ŞİRKETLER (BİZİ HİÇ ŞAŞIRTMADI LİSTEDEKİ FİRMALAR, SİZ UYANIK OLUN VE BU FİRMALARIN ÜRÜNLERİNİ ALMADAN ÖNCE BİR DE DERGİNİZİN YENEN HAKKINI DÜŞÜNÜN)

HENKEL
UNILEVER
COLLEZIONE
EFES PİLSEN
GARANTİ BANKASI
HEPSİBURADA
NTV
SANA MARGARİN
SCHWARZKOPF
TURHOST
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
yazınızı okudum ancak büyük bir ihtimal paronaya yapmışsınız organizasyona katılanlar organizasyonu düzenleyen kişiyle az çok tanışabilirler aynı sektördeler çünkü ve sektörde çok geniş değil.Blogları inceledim güncel ve iyiler.Hadi onu geçtim belki dediğiniz gibidirde sponsorlara niye yüklenmişsiniz onu anlayamadım :) Benim bildiğim çoğu organizasyona sponsor oluyor bu şirketler zaten :)
 

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Ben yazıyı tekrar okumanı ve bana yorumların neden silindiğini açıklamayı denemeni öneriyorum veya oyların neden açıklanmadığını falan...
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Turkcell aslında Türk'lerindir, isveçli firma ile ortak oldular, bu firma tabiri caizse Turkcell'e çökmek istiyor, davalıklar, sonucu tam bilmiyorum galiba Turkcell Mehmet Emin Karamehmet'te kaldı ama teliasonera ya yüklü bir tazminat ödicekler ortaklık bozulduğu için.
 

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Arkadaş, ben milletteki ruhsuzluğu anlamıyorum! Sosyal medya sitesi geçinenyerler var, biri de şu belgeli iddialarımı haber yapmaya cesaret edemez! İşte böyle devam ederse blog dünyası da bu tip admların eline geçer, kokuşur.

Sen nasıl sosyal medya sitesisin ki böyle kallavi bir yazıyı -her ne kadar kişisel bir dertten hareketle yazılmışsa da- haber yapamazsın ya? Kusura bakma, o zaman yarın da benzer bir şeyi sen yapar ve o zaman anlarsın özgür blogcuların neden birbirine destek olması gerektiğini...

Korkma, paylaş şu yazıyı ya, bu kadar mı zor!?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst