Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadşlar google adsensede başvuru için ne tür şartlar war ya ben forumu yeni açtım fakat 20 üyem filan war 20 saat filan oldu açalı üye sayısı filan önemlimi kayıt içn ?
artık bence google içeriği zayıf olan sitere reklam vermiyor bir kaç tane arkadaşım neden beni kabul etmiyor diyordu bende içerik zayıf diye vermiyor olabilir dedim.
artık bence google içeriği zayıf olan sitere reklam vermiyor bir kaç tane neden beni kabul etmiyor diyordu bende içerik zayıf diye vermiyor olabilir dedim.
bu konuda çok haklısın benim arkadaşlarımın bir kaçını almadı.İçerik önemli.absürt varsa arkadaşın dediği gibi almayabilir.Üye sayın önemli değil önemli olan içerik.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.