İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BAYAN AKSESUAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seobaz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Haziran 2013
Mesajlar
32
Reaction score
6
Konum
Mersin
Bayan Aksesuar

Daima genç ve güzel görünmek isteyen bayanlar için moda ya da kendilerine yakışan çeşit çeşit giysiler giyiniyor olmak çok öndemlidir. Bu giysiler tek başlarına fazla da bir anlam ifade etmeyecektir. Bir bayan için bayan aksesuarları olmadan kombini tamamlamak mümkün değildir. Bayan aksesuarlar, çanta, gözlük , kemer ve takı olarak sınıflandırmak mümkündür.

Kemerler bayan pantolonlarında ya da elbise, eteklerde vageçilmeyecek aksesuarlardan bir tanesidir. Sade bir eteği kemer ile kombinleyerek onun şık bir görünüm almasını sağlamak son derece mümkündür. Ayrıca 2013 sezonunda moda olan uzun etekler de farklı renk kalın kemeler ile ya da ip şeklinde olan ip kemerler ile kombinlendiğinde ortaya salaş ve aynı zamanda gösterişli şık bir görüntü çıkacaktır. Düz , cepler yardımı ile şekillenmiş dizin üstünde biten , sade , günlük elbiseler de belin biraz daha üzerinden takılacak olan kemerler elbiseyi hareketlendirecek ve aynı zamanda büyün dikkatlerin bel dölgesinde toplanmasını sağlayacaktır. Son zamanlarda tayt ile birlikte girilen tuniklerde de kemer takmak hem güzel hem de alımlı bir görüntüye kavuşulmasını sağlarken aynı zaman da giydiğiniz tuniğinizin üste çıkmasını ve dağılmasını kemer yardımı ile önlemeniz mümkün olacaktır. Bayan aksesuarlardan en sık pantolonlarda olmak üzere tercih edilen kemer modası son zamanlarda örgülü desenleri ile dantel işlemeleri ile rengarenk modelleri ile karşımıza çıkmaktadır. Giysiler üzerinde moda olan ve geçtiğimiz kış sezonunda görülen zımba modası bu sezon kemerlere de sıçrayıp dikkat çekici bir hal yaratırken aynı zamanda farklı tarzlar ile de karşımıza çıkmaktadır.
Bayan Gözlükler
Yaz aylarına girmemiz ile birlikte bayan aksesuarlarda , gözlükte en çok tercih aksesuarlar sınıfına girmiştir. Gözlükler gözlerimizi güneş ışığının zararlı etmenlerinden ve aşırı ışıktan gözlerimizi korur iken aynı zamanda kadınların kombinlerinde farklı bir hava yaratmalarında da yardımcı olmaktadır. Gözlükler göz yapısına göre değişen farklı renk ve modellerde bulunmaktadır. Gözlük seçerken ilk dikkat edilmesi gereken gözlüğün güneş ışınlarının zararlı etkenlerinden koruyucu özellikte olması gerekmektedi. Çünkü gözlükler çok ciddi bir konudur. Gözlerin güneş ışığına maruz kalması göze ciddi derecede zararlar verebilmekedir. Gözlükler eski sezonlarda yalnızca siyah rengini taşır iken bayan aksesuarlar kategorisine aldığımız yeni sezon gözlüklerde mavi , yeşil, pembe , lila gibi farklı renk seçeneklerini görebilmekteyiz. Ayrıca gözlükler göz yapısına göre büyük camlı veya küçük camlı olarak kullanılabildiği gibi kalın çerçeveli ya da ince çerçeveli olarakda tercih edilebilmektedir. Bayan aksesuarlar aynı zamanda sağlık açısından da çok önemli bulunmaktadır. Bu yüzden normalde gözleri numaralı olan insanların kullanabilecekleri numaralı güneş gözlükleri üretilmiştir. Göz bozukluğu yaşayan insanların sağlıklarının korunması açısından numaralı gözlükler tercih edilmelidir.
Bayan Çantalar
Bayan aksesuar'lardan en önemlisi de bayan çantalardır. Kış aylarında büyük , koyu renkli, ve deriden yapılmış olan , yaz aylarına göre biraz daha kaba olan çantalar , yaz aylarında küçülerek ve birbirinden renkli canlı tonlarda hanımların beğenisine sunulmaktadır. Çantalar bayanların cüzdan ve eşyalarını rahatlıkla koyabilme fonsiyonunu görürken aynı zamanda bir çanta bayan için giyiminin tamamlayıcısı olan bayan aksesuardır. Çantayı ayakkabılarla kombinlemek , her zaman yapılacak en doğru seçenekler arasında yer almaktadır. Özel bir gecede ya da şık bir davette ise küçük çantalar tercih edilmelidir. Bu çantalar genellikle parıltılı ve dikkat çekici özellikte olduğu gibi aynı zamanda minik ve kibar görüntüsü sayesinde hanımlara alımlı bir tarz verecektir.

fena değil!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst