merhaba arkadaslar..
benim bayan olup olmadigimi kimse kolay kolay bilmez,cunku hickimseye aciklamadim..cok eski ve yakinen tanidiklarim disindakiler haric..
Saatlerimi bilgisayar basinda hic gecirmiyorum genelde aksam ustleri uyumaya yakin 1 kac saat calisiyorum..bazen de hic girmedigim oluyor pc'e..disari cikmaya cok ozen gosteriyorum helede makyajima

) bu arada guzellik uzmanlarinada gidiyorum

bir kac siyah nokta falan cikmis yuzumde bilgisayarin ekraninda kendimi gordugumde strese giriyorum hemen kostum lazerle aldirmaya
sabah en erken 9 da en gec 11 de kalkarim..evet ilk isim pc dugmesine basmak sonra yuzumu yikamak oluyor cunku geri dondugumde hazir olsun diye

sonra ilk yaptigim sey baglantiyi kurup dun kac kisi ziyaret etmis,ziyaretci defterine ne mesajlar yazilmis(gunluk en az 10-100 arasi hek kodlari ekleniyor) bunlar disinda..site mailini kontrol ederim kim ne istemis neden sikayet etmis,reklam aldigim tutarlara,gulsehrine ait olan yahoogruba goz atarim...en sonra referrerlerime bakarim kim nerden gelmis,hangi yeni caylaklar hangi isimle siteyi kopyalamis(bunlara ses cikartmam cunku zamaninda bende sizde boyle basladik)hangi guzel insanlar benden habersiz beni dost sitelerine almis vs. vs..bu arada sacim uzun aklim kisa degil cunku 2 aydir kisacik kestirdim..en az sizin kadar akilliyim

basima ilk gelen virus,veya trojen gibi yeni tanistigim seylerle karsilasmadikca pc me kendim format atar,kendim programlarimi secer,kendim yukler hatta gunluk elime alirim supurgemi nerde bos gereksiz cop varsa erindemeden 3,5 program ve xp nin kendi temizlik aletlerile silerim..yani uzun lafin kisasi pc dende anlarim..
ha bu arada araba kullanmiyorum nasil yorum yaparsiniz bilemem ama sitelerim sunlardir..
http://www.gulsehri.com/
http://www.welcometurkey.net/
ilk basladiklarim tabiki free acemice isler 4-5 tane var onlari eklemeye gerek gormuyorum..cunku kendim tasarimindan degilde free hostlarin lanet reklam ve virus lerinden nefret ediyorum.. o yuzden kendim bile bakmiyorum genelde.
yorumlariniz olacaktir eminim cevaplamaya hazirim