İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bayrama Özel Kampanyalı Web Site Satışı

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 adet php alt yapılı,
admin panelli,
responsive yapıya sahip,
özgün kodlama,
seo uyumlu
tasarımları satıyorum. 2 firmayla da anlaşma sağlanamadığı için 1 aydır elimde duruyor isteyenler pm ile ulaşabilir.

referanslar ve iletişim için imzamdaki siteden ulaşabilirsiniz. Konu birçok forumda eklidir mail veya telefonla aradığınız zaman hangi forumdan ulaştığınızı belirtirseniz sevinirim.

satış gerçekleşene kadar konu günceldir.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Başlık web sitesi satışı, konu tasarım satışı. Bunu rapor edip düzelttirin. Bunlar sadece tasarım olarak mı satılıyor yoksa herhangi bir sisteme giydirilmiş halde mi ? Ayrıca 2. tasarım için fiyat bilgisi de alabilir miyim?

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlık web sitesi satışı, konu tasarım satışı. Bunu rapor edip düzelttirin. Bunlar sadece tasarım olarak mı satılıyor yoksa herhangi bir sisteme giydirilmiş halde mi ? Ayrıca 2. tasarım için fiyat bilgisi de alabilir miyim?

konu tasarım satışı değil, başlıkta da belirttiğim gibi php alt yapılı bizim tarafımızdan kodlanmış web sitesi satışıdır. konuyu iyi okumadınız sanırım, rapor ettirilecek bir durum yok, konunun başında şöyle yazıyor :

2 adet php alt yapılı,
admin panelli,
responsive yapıya sahip,
özgün kodlama,
seo uyumlu
tasarımları satıyorum. 2 firmayla da anlaşma sağlanamadığı için 1 aydır elimde duruyor isteyenler pm ile ulaşabilir.

canlı demoları mevcut, subdomain üzerine kurulu olduğu için ve satış yapıldığında subdomainden silineceği için linkleri paylaşmadım pm ile ulaşanlara linkleri gönderiyorum. kısacası özeti bu. size de pm gönderiyorum şimdi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.