İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bazilarina aciyoruum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKaDaS gel seninle ing. kursuna gidelim :=) Benimde Ing. Elementry seviyesinde :=) az çok anlıyom ama bişeye yetmiyor. Birde 2 sene hazırlık okuduk pehh...

M

malatyasporlu

Misafir
aranızda benden başkada ingilizcesi sıfır olan varmış vay be :) bende webmaster terimleri dışında ingilizcem icabında 'zero' :)

M

malatyasporlu

Misafir
'Bu Arada Konuyu Dağıttığımız İçin Mutlu Olmalıyız' Çünkü forumun huzurunu bozacak şeyler olacak... :)

Konuyu İngilizce Olarak Sapıtalım Please :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm

malatyasporlu' Alıntı:
aranızda benden başkada ingilizcesi sıfır olan varmış vay be :) bende webmaster terimleri dışında ingilizcem icabında 'zero' :)

malatyasporlu ve digerleri, sakalımız yok ki dinlensin..
bazı arkadaslar ingilizcemiz yok diyor yawhoo.net size hodri meydan diyor.
gelin yardımcı olalım.

hatta bırakın yarısmayı academy e gelin bi cayımızı kahvemizi icin
size ozel ingiltere-amerika-kanada vs...

fırsatları uzerinde duralım...

3 ay icinde ingilizce konusunda ne kadar ilerleyecginize sasirirsiniz :)

kolay gelsin

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallahi konu harbiden çok dağıldı :=) Kusura bakmayın arkadaşlar ; Ben Anadolu lisesi tabanlıyım orda bir yıl hazırlık + uni'de bir yıl hazırlık okudum.
Moderatör arkadaşlar isterlerse mesajlarımı kaldırabilir. Çünkü baya saptırdım konuyu :=)

M

malatyasporlu

Misafir
c4timer' Alıntı:
Vallahi konu harbiden çok dağıldı :=) Kusura bakmayın arkadaşlar ; Ben Anadolu lisesi tabanlıyım orda bir yıl hazırlık + uni'de bir yıl hazırlık okudum.
Moderatör arkadaşlar isterlerse mesajlarımı kaldırabilir. Çünkü baya saptırdım konuyu :=)

forumun huzuru bozulacağına konu dağılsın daha iyi :)

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Niye forumun huzuru bozulacakmis malatyali??

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen niyetlen yeter ki...

malatyasporlu' Alıntı:
abi gelelim gelmesinede Malatyada şubeniz yokki :)

yeterki sen gitmeyi iste sınırları kaldırırız :)

malatyada subemiz yok ancak taa adanadan gelenler var!

zaten gitmek istedin mi mecbur ist. gelcen academy ile msn de konusur anlasırsın, senden istenilen evrakları hazır edersin...

bizde seni konsolosluk icin hazırlarız.... ucaga atlar gidersin :)

M

malatyasporlu

Misafir
vay vay vay :) öyle bi anlattın ki hemen ingiltereye gidesim geldi.. :)

Fati Kardeş ; Geçen seferki tartışmaları gördük olmuş bitmiş olay üstelemeye gerek yok forumun amacı tartışma değil Bilgi paylaşımı biliyorsun

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman cikar adam gibi ozur diler.

Sticks Sticks Kel Sticks. Rezil etti kendini be.
Herkes gordu rezil oldugunu Stick efendinin, niye cikip bir sey yazamiyo, cunku su anda rezil bir durumda.

HAHAHAHahahahah : Kel Sticks

M

malatyasporlu

Misafir
Fati' Alıntı:
O zaman cikar adam gibi ozur diler.

Sticks Sticks Kel Sticks. Rezil etti kendini be.
Herkes gordu rezil oldugunu Stick efendinin, niye cikip bir sey yazamiyo, cunku su anda rezil bir durumda.

HAHAHAHahahahah : Kel Sticks

Başkalarına Saygılı Olmayı Öğren Kardeşim Kimseye burda hakaret etmeye hakkın yok...

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben onun yazdiklarini aynen geri yaziyorum, bu hakaretse o yazdiginda niye sesiniz cikmadi??????

M

malatyasporlu

Misafir
kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkın yok oda hakaret etmişse oda haksızdır.. sonuçta herkesin kendi kişiliği...

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Stick abin yazinca zoruna gitmedi , biz yazincami zoruna gidiyor Malatyali kardesim.
En iyisi bu konuyu fazla uzatmiyalim, ben sadece Stick abinizin rezil oldugu bir noktaya deginmek istedim.
...............................................................................................................

M

malatyasporlu

Misafir
abi falan değil benim sticksle özel bir arkadaşlığım yok ayrı başka biyerden falan tanış değiliz ben o gün konu çok msj yazılmıştır huyumdur kitap okumayı sevmem hatta uzun yazıları okumayı sevmem onun için okumadım o konuyu tam anlamıyla yani eğer oda hakaret ettiyse onun suçu bende sana tartışmayı uzatma dedim sadece bu

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehehehe.
Benim demek istedigim adamin gocuntusu kendisinin TM e girememesi,bunun onda cok buyuk bir yara birakmasi.
Bana hic hakaret etmesine gerek yoktu.
Gelsin Adam gibi ozur dilesin bende bu konuyu kapatiyim, ama yuzu tutmuyorsa orasini ben bilemem.
(Stick: orda burda kendini fazl yipratma, gel ben senin icin adamlarla konusiyim,senide TM e DIZAYNER yapsinlar)
ahahahahahahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.