İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bazilarina aciyoruum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

malatyasporlu

Misafir
Başarıları Gizlemek En Büyük Başarıdır..

La Rochefoucauld

Fati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanada afiyet olsun. Ulan ne kadar cins adamlar var bu forumda. sogudum tiksindim lan bu forumdan, lanet olsun yaaaaaa,

Ulen nerden girdim ben buraya.
Lutfen yonetici arkadaslar benim uyeligimi silsinler bu forumdan.
Tiksindim vallahi

M

malatyasporlu

Misafir
Fati' Alıntı:
Sanada afiyet olsun. Ulan ne kadar cins adamlar var bu forumda. sogudum tiksindim lan bu forumdan, lanet olsun yaaaaaa,

Ulen nerden girdim ben buraya.
Lutfen yonetici arkadaslar benim uyeligimi silsinler bu forumdan.
Tiksindim vallahi

silmelerine gerek yok forumu terkedebilirsin.... (yanlı anlama gitmak istedğin için yardımcı olmak istedim )

1

11oz11

Misafir
:mad: nasıl iş bunlar anlam veremiyorum herkes biribirini kırmak için elinden geleni yapıyor nereye gidiyor bu dünya :confused:

B

besiktaslim

Misafir
kişisel fikrim fati haklıdır. sadece kendisine yapılan hakaretin aynısını yapması bu forumdan gitmesini gerektirmez. konunun sulandırılması için herkez gerekeni yapmış kimdir bu stics nette iyi gelir elde ettiği kesin. sitelerine baktım..

ne olursa olsun kimse haketmeden kimseye hakaret etmemeli, haketsede etmemeli gerçi ama bonu bende yapamam heralde :)

-=> Haymac bu arada o b..u beraber yemedik inşallah son durumu bi msj atsana :)

malatyasporlu seni forumda yazdıklarından dolayı tebrik ederim ama bu başlık altındakilerde kendini aşmışsın... kimse olaya sıfırdan bakamıyormu ??
2 şahsıda tanımadığınızı farzedin başından sonuna kadar fati haklı...
sadece ilk mesajı biraz böbürlenme gibi algılanmış. herhangi biriniz microsoft a programcı olsanız buraya gelip sevinip yazsanız böyle cevap alsaydınız siz ne yapardınız ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.