• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Bedava 50€ luk adwords kuponu !

Bu oyunun 2.si Düzenlensin mi ? Karasız kaldım da...

• Evet

Kullanılan: 9 52.9%
  • Hayır

Kullanılan: 2 11.8%
  • Ne gerek var

Kullanılan: 5 29.4%
  • Farklı bir oyun olsun ama

Kullanılan: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
Bilgiler
Reaction score
89
228 Aydır Üye
Öncelikle bu kısa oyunumaza katılacak tüm arkadaşlara bol şansalar dilerim...

http://services.google.com/marketing/links/awo-fr-moncoupon/ adresindeki formu doldurupta gönderilen kuponlar...
Ben formu doldurduktan yaklaşık 2 ay sonra geldi...

neyse oyunu anlatmaya çalışayım :)

aklımdan bir sayı tuttum. xx şeklinde yani 2 haneli bir sayı. xx. ci mesajı atan arkadaşa bu kuponu göndericem...

KURALLAR:
  • Herkes istediği sayıda mesaj atarak bu oyuna katılabilir..

• Atacağınız iki mesaj arasında mutlaka 2 kişi mesaj atmış olmalı. Aksi haldeki durumlarda mesajlar sayılmayacaktır.

• Mesajlar sayılmaya benden sonraki mesaj ile başlanılacaktır...

NOT:arada benimde mesaj atmam gerekirse benim mesajlarım sayılmayacaktır...

Caesar

0
Bilgiler
Reaction score
7
211 Aydır Üye
31 dir kesino sayı

Ntie

0
Bilgiler
Reaction score
0
204 Aydır Üye
24.. ... .
edit: 23 yazilmis 24 olarak deiştirdim

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.