İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava Adwords Kuponu Al

X

Xman

Misafir
8 lira aktivasyon ücreti alıyor google, bedava diye bir şey yok :)

webkarizma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yeni mail mi olmalı? Eski maillere de gelir mi acaba? :)

daha önde başvurulmayan bir mail olması yeterli.

8 lira aktivasyon ücreti alıyor google, bedava diye bir şey yok :)

toplam 14 lira alır. bunun 7 si google'a gider diğer 7 si ise reklam bütçenize ilave edilir.
yani 7 lira gibi bir ücrete 87 liralık bir reklam bütçesi geliyor.7 lirayada 87 liralık reklam yayınlamak oldukça karlı benim görüşürüm.

BuRaKm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Güzelmiş okanım öncekileri kullanmadım da kasmak lazım biraz :)

X

Xman

Misafir
toplam 14 lira alır. bunun 7 si google'a gider diğer 7 si ise reklam bütçenize ilave edilir.
yani 7 lira gibi bir ücrete 87 liralık bir reklam bütçesi geliyor.7 lirayada 87 liralık reklam yayınlamak oldukça karlı benim görüşürüm.

Siz ordan kar ederken bizim adsense reklamlarının oranlarıda bu bedava kuponlar yüzünden 0.01 kuruşlara düşüyor tık başı kazançlar. Senden tahsil ederim okan tık başı 0.04 usd :D:D:D

webkarizma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Siz ordan kar ederken bizim adsense reklamlarının oranlarıda bu bedava kuponlar yüzünden 0.01 kuruşlara düşüyor tık başı kazançlar. Senden tahsil ederim okan tık başı 0.04 usd :D:D:D

abi şu an danışmanlığını yaptığım işlerin en düşük tık başı maliyeti 0,70 ama ben içerik ağına vermiyorum reklamı :) yoksa adsenseciler (bende dahil) yaşarlar :)

zaten google bedava kupon olayına bi çözüm getirecek yakında herkezin elinde olamayacak o kuponlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.