Bedava .be domainler

• Konbuyu başlatan Bedavalar-Net
  • Başlangıç tarihi
F
fenerli
Misafir
büyüklerimiz küçükken "be" diye konuşma derlerdi ve gerçekten türkçe kelimelerin devamında be eki getirmek kaba oluyor o yüzden bu .be uzantılı domainlerde bana kaba ve türkçemizi bozuyor gibi geliyor.

B
Bedavalar-Net
Misafir
Hesap transfer islemi tamamlanmistir,sitemagazin nickli arkadasimiza hayirli olsun diyorum.

fenerli' Alıntı:
büyüklerimiz küçükken "be" diye konuşma derlerdi ve gerçekten türkçe kelimelerin devamında be eki getirmek kaba oluyor o yüzden bu .be uzantılı domainlerde bana kaba ve türkçemizi bozuyor gibi geliyor.

Tabi bazi kelimelere .be getirince anlam biraz kabalasiyor,ama domain olarak kendi adima diyim böyle seylere bakmiyorum.Domain domaindir :)

0
Onaylı Üye
Üye
çok teşekkürler .

kuralarda en şassız benimdir aslında, yılbaşı nöbetlerini hep ben çekerim 7-8 kişi içinden. Bu sefer güzel bir şey çıktı sanırım kuradan....

valla piyango çıkmış gibi sevindim, ama sanırım bu domainlere site yapmak için malesef yine uykusuz gecelere devam :)

F
fenerli
Misafir
sitemagazin' Alıntı:
sanэrэm bu domainlere site yapmak iзin malesef yine uykusuz gecelere devam :)

hostingleriniz bizden olacak yakında (sanırım pazartesiden itibaren)

0
Onaylı Üye
Üye
başka kura çeken arkadaş olursa beni eklesin :)

Ben de kırayım şanssızlığımı..

S
Senbul
Misafir
sitemagazin' Alıntı:
çok teşekkürler .

kuralarda en şassız benimdir aslında, yılbaşı nöbetlerini hep ben çekerim 7-8 kişi içinden. Bu sefer güzel bir şey çıktı sanırım kuradan....

valla piyango çıkmış gibi sevindim, ama sanırım bu domainlere site yapmak için malesef yine uykusuz gecelere devam

Bizede tebrik etmek ve kolay gelsin demek lazım.

Bedavalarnet tebrikler guzel bir atraksiyon oldu valla :p

0
Onaylı Üye
Üye
Domainler kingtrye verildi

Hayırlı olur umarım :)

Geri