bende konuyla ilgili TrDownload a katılıyorum...parayla satılan bir scriptin daha sonra bedava dağıtılması +REP verilecek bir durum değil...tamamen saçmalık ve etik dışı...Birde savunma olarak X lamer zaten dağıtıyor demene cevap verirsem forumdan banlanırım...
Birader ben burda kimseye bu dağıttığım scripti satmadım !
"parayla satılan bir scriptin daha sonra bedava dağıtılması +REP verilecek bir durum değil"
burda parayla kimseye satmadım ! Trdownloadın scriptine youtube bot entegre ettim (Bot sadece bot sadece bot anlayın artık bot ! script değil )
"tamamen saçmalık ve etik dışı"
Asıl saçmalık senin anlamadan dinlemeden bodoslama dalman bu konuya!
"Birde savunma olarak X lamer zaten dağıtıyor demene"
Bu bir savunma değil kısa bir izahat, kimseye hiçbir şekilde bir şeyi savunmuyorum bunu yapmak gibi bir gereksinimimde yok.
"cevap verirsem forumdan banlanırım..."
Verirsen aynı tarzda alırsın cevabını.
Konuya cevap yazma gibi bir mecburiyetin yok arkadaşım sanada etikmi değilmi diye soran olmadı sanırım.
Birini mağdur ettiysem ben gerekeni yaparım. Anlamıyosunuz sanırım dağıtılıyor zaten script DAĞITILIYOR.
Dağıtıldığı adresten indirilmesi yerine bende burda sunuma verdim. Sayenizde geri kaldırdım.
Zaten yüzlerce kişi dağıtılan adresten indirmiş sen burda neyin muhabbetini yapıyosun?