Bu çalışmamda daha çok vitrin çalışmalarını ön plana çıkarmaya çalıştım. Bayadır forumda arayan arkadaşlar vardı. Bende yazmak istedim. Kullanacaklar güle güle kullansın.
Kendim Yazdım!!
İçindeki Bazı özellikler;
- Resim ekleme özelliği (Dış siteden)
- Dış siteden url verme özelliği
- Eklenen tüm resimler 140x100 boyutunda gösterilecek (alt ve sağ vitrinde)
- Üye paneli yapmadım ama temellerini attım inş. 2. versiyonuna yapacağım.
- Adsense reklamı eklemek için iki alan var. (1 adet 120x600 -solbar.php- 1 adet 468x60 -ortabar.php-) (kendi reklamlarınızı ekleyiniz nasıl yapacağını bilemyenler email atsın.)
- İnş. Admin panelini 2. versiyona yapacağım.
- Sitede kitabın sayfasında kitaba tag ekleme özelliği var.
- otomatik eklenen taglar vardır. ($baslik indir, $baslik kitabını oku, $baslik kitabı pdf kitabı oku indir gibi)
- Kitaplara yorum ekleme özelliği vardır. (demodan deneyebilirsiniz)
- Copyright bölümünde sizin sitenizin adı yazacak.
- Kitaplar için okunma sayacı vardır. Yani hangi kitabın nekadar hit aldığını görebilirsiniz.
- Sol bar'da en çok okunan kitaplar bulunmaktadır.
- Kitabın sayfasında o kitapla alakadar kitapların listesi.(Bu Kitaplara da Bakın)
- Alt vitrinde rastgele kitaplar.
- Sitede online olan kişi sayısı göstermesi.
Resimler:
İmageShack Resim Albümü
Script Demosu:
http://art-est.eu5.org/
Kurulum:
- hosta scripti yükledikten sonra mysql.txt içerisinde bulunan sorguyu pma'ya insert edin.
- baglan.php dosyasının içimdeki mysql connect bilgilerini kendinize göre düzenleyin.
- baglan.php'deki bilgileri girin, (siteurlsi, site adı...)
-Kurulumda sorun yaşayanlar yazabilir.
İnderme Linki:
http://scriptler.metin2sozluk.com/e-kitap-scriptleri/bedava-e-kitap-scripti-seo (Taranmıştır.)
Benim bu scriptteki kârım nedir. Herhangi bir karım yok ama illa bana yardım etmek istiyorsanuz paypal dan [email protected]'sa 1-2$ gönderebilirsiniz. Onu yapamam diyorsanız. İndirme sırasında sizi kendi blog siteme yolluyorum. Ordaki adsense reklamlarıma tıklayabilirsiniz. Teşekkürler
Sorunları olan arkadaşlara başlık altından yardım edebilirim. Yinede msn imi ekleyebilirsiniz.([email protected])