Yıllardır seo ve hit sistemleri ile ilgilenmekteyiz ve son yaptığımız hit programını sizlere tanıtmak istiyorum.
program ve programın kullanımı tamamen ücretsizdir.
bu programla istediğiniz anahtar kelimede istediğiniz kadar hit sitenize yollayabilirsiniz.
hitler hep gerçek kullanıcılardan yollanmaktadır.
program mantığı: programa üye olan kulanıcılar programı açık tutar bu şekilde kredi kazanırlar. kazandıkları kredilerle de diğer kullanıcılardan kendi sitelerine hit yollanır.
hitler: googleden ve sizin istediğiniz kelimeden sitenize yollanır.
üye olup mutlaka kullanmanız gereken bir sistem.
sistemi kullandıkça gelen yorumları burada paylaşacağım.
şimdiden herkese hayırlı olsun .
öneriler:
1. sistem ilk 10 sayfada arama yapar siteniz 11. sayfadaysa sitenizi ilk 10 sayfadaki bir kelimeyle eklemelisiniz.yoksa hit gelmez.
2. genel ayarlar sayfasını mutlaka inceleyin
3. bu programı arkadaşlarınızaönerirseniz bu sizin faydanıza olur sitenize daha çok hit gelir.
4. program çok kapsamlı siteyi incelediğinizde ve kullandığınızda daha iyi anlayacağınıza inanıyorum. LÜTFEN KULLANMADAN YORUM YAPMAYIN!!!
Tamamen ücretsiz bir sistemdir isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
indirme linki: tıklayın
siteyi incele: tıklayın
program ve programın kullanımı tamamen ücretsizdir.
bu programla istediğiniz anahtar kelimede istediğiniz kadar hit sitenize yollayabilirsiniz.
hitler hep gerçek kullanıcılardan yollanmaktadır.
program mantığı: programa üye olan kulanıcılar programı açık tutar bu şekilde kredi kazanırlar. kazandıkları kredilerle de diğer kullanıcılardan kendi sitelerine hit yollanır.
hitler: googleden ve sizin istediğiniz kelimeden sitenize yollanır.
üye olup mutlaka kullanmanız gereken bir sistem.
sistemi kullandıkça gelen yorumları burada paylaşacağım.
şimdiden herkese hayırlı olsun .
öneriler:
1. sistem ilk 10 sayfada arama yapar siteniz 11. sayfadaysa sitenizi ilk 10 sayfadaki bir kelimeyle eklemelisiniz.yoksa hit gelmez.
2. genel ayarlar sayfasını mutlaka inceleyin
3. bu programı arkadaşlarınızaönerirseniz bu sizin faydanıza olur sitenize daha çok hit gelir.
4. program çok kapsamlı siteyi incelediğinizde ve kullandığınızda daha iyi anlayacağınıza inanıyorum. LÜTFEN KULLANMADAN YORUM YAPMAYIN!!!
Tamamen ücretsiz bir sistemdir isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
indirme linki: tıklayın
siteyi incele: tıklayın