İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BEDAVA HOST

A

Anonymous

Misafir
Selam,

İyi bir site yaptınız ve artık siteyi yayınlamak istiyorsunuz. Gelin size yardımcı olayım ve sitenizi ücretsiz host ediyorum. Her hangi bağlayıcı özel bir şartım yok. Tek yapmanız gereken bana yazmanız. Kolay gelsin.

[email protected]

Saygılarımla...

A

Anonymous

Misafir
iyi bir site hazırlayanan niye sende host etsinki?
hosting şirketi misin? kişisel web alanın mı var?

A

Anonymous

Misafir
selam,

Güzel bir soru. Öncelikle host şirketi falan değilim. Kişisel bir serverım var. E host ederken en azından güzellerini host edeyim :)

Neden bende host etmesin ki illa paramı vermek istiyorsunuz. Her iki durumdada özgürsünüz, seçiminizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Benim bu imkanı vermemdeki neden eskiden aynı zorlukları bende çekmiştim ve bu forma bu konu yansıdığı içindir.

Saygılarımla....

A

Anonymous

Misafir
iyi niyetli olabilirsin. ben şahsi fikrimi söyledim.
ben olsam ve şayet " kaliteli bir sitem olsa" . yok ama hani olur ya oldu bir gün:)asla seni tercih etmem..
olay sen veya ahmet mehmet değil yanlış anlama sakın..yani böyle bir teklifi düşünmem demek istedim..
" Kaliteli bir web sitesi olan " , zaten bu işi resmi prosüdürler dahilinde yapan ve çalışan firmaları tercih eder. kişisel serverları değil.
ama yok eğer " sms- gazeteler dergiler- nokia oyun- domatese zam geldi flash haber " gibi , on yüz milyon siteden biri isem..sende şansımı denemek isterim..

"Her iki durumdada özgürsünüz, seçiminizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz."
dedin..
seçimimi yaptım ve fikrimi söyledim:)
amaç paylaşmak & tartışmak..

bol şans..

A

Anonymous

Misafir
Selam,

Tamam iyi muhalefetsin hakkını veriyorum.

Unutmaki şöyle bir durumda olabilir. Biri iyi bir site aklını kullanarak yapabilir ama bunu yayınlatmak için parası olmayabilir. İyi sitesi olanın iyi parası vardır diye kabül etmek bence senide benide yanıltabilir. Uçuk fikirleri olan bir sürü insan vardır eminim. Benim iyi kavramımla senin iyi kavramında aynı değil anladığım kadarıyla.

Bende sana mualifim :)

Saygılarımla

A

Anonymous

Misafir
Ben kimseye muhalif değilim ki. aksine burada sizlerle konusmayı seviyorum. bazen hararetli geçse de tartışmalar, kimse için kırıcı konusmadım. belki biraz asi, biraz da sivri dilliyim. sadece kişisel fikirlerim.

Kalite anlayışımız farklı...evet katılıyorum..
dikkat ederseniz hemen hemen her mesajımda " kendi fikrim " ibaresini yazıyorum..
sen bedava host vermişsin, o hosting firması açmış, şu bunu yapmış...bunlar sizi bağlar..beni değil...Allah herkesin yolunu açık etsin.
ama burada çok acemi, pişmemiş arkadaslar var. Her şeye atlıyorlar. o yüzden kendimce fikirlerimi sunuyorum.
haa ben en doğruyu mu biliyorum? yooo. siz nasıl yazıyorsanız bende yazıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.