İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava İddaa Oyna, Puanları Kazan, Hediyeni Kap!

thereX

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2005
Mesajlar
372
Reaction score
2
Para yatırmadan, sizden para istemeden; kaybetseniz de size yeniden puan veren BEDAVA İDDAA sitesiyle tanışmaya hazır mısınız? :D :D :D

Evet arkadaşlar; uzun bir süredir üzerinde uğraştığım belki de bazılarınızın bağımlılığı olan ama bilmeyen arkadaşlara da keyifli ve eğlenceli bir İDDAA ortamıyla tanışma fırsatı olan BEDAVA İDDAA oynama sitesini tanıtmak istiyorum.

Peki Nasıl BEDAVA İDDAA oynanıyor? Hiç mi para vermiyoruz?

Evet hiç para vermiyorsunuz. Siteye üye olduğunuzda size 25,000 puan veriyor. Canlı legalpara şansı da var. İster tüm puanlarınızı tek maça, isterseniz birden fazla maça verebilirsiniz. Maç oynanırken aynı zamanda değişen oranlarla canlı legalpara'da oynıyabilir; puanlarınız en az 6,250,000 yaptığınızda 50€ Paypal hesabınıza isteyebilirsiniz!

Risk yok! Puanının bitse de; puan gece 1,30 'da yeniden hesabında!

Evet yanlış okumadınız. 25,000 puanı çok emin olduğunuz bir maça bastınız. Ama legalpara'yı kaybettiniz. Üzülmeyin :D Her gece site üyelere 25,000 puan veriyor. Türkiye'den birçok arkadaş 50€'sunu kapmış durumda. Sitede ranking ve prizes list kısmından bulabilirsiniz bunları. Avrupada bir salgın haline geldi, Türkiye'den de çok ciddi oynıyanlar var.

Para istemiyor kesinlikle (En azından şuan için)
Siteye üye olmak için; buraya tıklayabilirsiniz ve benim referansımla üye olabilirsiniz.

Yok ben referans istemem derseniz buradan da olabilirsiniz.

Referansımdan olana da olmayana da başarılar!

ÜYE OLMAK İSTEYENLER BURAYA TIKLASIN VE HEMEN BEDAVA İDDAA KEYFİNİ YAŞAMAYA BAŞLASIN!
 
A

a.ışık

Misafir
adam basbaya para dağıtıyor yani öylemi :) paypal geçerli mi??
 

thereX

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2005
Mesajlar
372
Reaction score
2
Sadece Para dağıtıyor demiyelim, hediyelerde dağıtıyor :) Şuan mobildeyim cepten giriyorum foruma. Ancak akşama dağıttığı para ve hediyelerle ilgili bilgi verebilirim. Denemek de sorun yok çünkü ortada risk yok. En fazla kendinizi denemiş olursunuz legalpara konusunda :D

Paypal'a para gönderim, paysafecard geçerli. Ayrıca playstation3, nintendo wii gibi şeyler de veriyor.. Ancak onlar için almanya, fransa gibi ülkelerde tanıdığınızın olması gerekiyor falan. Üye olduktan sonra detayları görürsünüz. Ciddi bir site, forumu falan var. İncelerseniz..

ÜYE OLMAK İSTEYENLER BURAYA TIKLASIN VE HEMEN BEDAVA İDDAA KEYFİNİ YAŞAMAYA BAŞLASIN!
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst