- Reaction score
- 0
çok guzel iniyor + rep benden..saol..
Başka Demo yokmu acaba, bu çalışmıyor dasaki' Alıntı:
Brocker' Alıntı:
kendinden utan terbiyesiz herif, adamın ettiği laflara bak emin ol bu mesajından sonra lahmacun scripti ücretsiz dağıttığına pişman olmuştur.Brocker' Alıntı:Host Benim Domain Benim Canım İster Degişirim Canım İster Silerim..SANANE..!
Ne Bilim Scripti Senin Yaptıgını? Ne Bilim Seninde Bi Yerden Bulup Editlemedigini? Neyse Laf Ebeligi Yapma Silebiyorsan Sil Hosttan Silemiyorsan SuS.!
Brocker' Alıntı:Host Benim Domain Benim Canım İster Degişirim Canım İster Silerim..SANANE..!
Ne Bilim Scripti Senin Yaptıgını? Ne Bilim Seninde Bi Yerden Bulup Editlemedigini? Neyse Laf Ebeligi Yapma Silebiyorsan Sil Hosttan Silemiyorsan SuS.!
biz bunlara evrim teorisinde geçiş örneği diyoruz.Caesar' Alıntı:@Borcker yaptığını bir insan yapamaz Evrim teorisini doğruluyorsun. (İnsan maymundan gelir)
söylediklerine gerçekten çok üzüldümBrocker' Alıntı:Host Benim Domain Benim Canım İster Degişirim Canım İster Silerim..SANANE..!