Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,
askerlik görevine başlamam nedeniyle uzun zamandır buralara uğrayamıyorum. güzel dileklkeriniz için teşekkürler. Scripti bir çok arkadaşım kurmuş ve kullanıyor (hatta yine linki ve bannerları kaldırmışlar ama neyse ) onlar size yardımcı olabilirler ve demo adresi verebilirler.
bence kullanan arkadaslar scripti gelistirip admin panelinede bi giris sistemi yazsinlar bitti gitti. bide lahmacun arkadasimiza boyle bi paylasimindan dolayi dua etsinler. kimse yapmiyor cunki suc onlarda degil bizde. neyse...
Arkadaşlar tekrar upload edip buraya ekleyebilecek olan var mı?
Ayrıca PM de atabilirseniz çok sevinicem.Lahmacun abiye de attım zaten PM aynı istekte bulundum...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.