- Açılan Konu
- 78
Facebook sayfam için bedava tanıtım yapacak bir hayırsever varmı?
Eğer bana yardım ederlerse neden olmasın?Ayrıca ilerliyen zamanlarda tabiki öyle konular açıcam nede olsa bu işi para için yapıyorum. Ha 10.000 üyem olursa bedavayada reklam veririmSiz ilerleyen zamanlarda bedava tanıtım yapacak mısınız sayfanızda.?
Ben bahse girerim ki sayfanızın hayran sayısı 10.000 olduktan sonra burada konu açacaksınız, 10k sayfada reklam 5$ diye![]()
Genel. Video,bağlantı özlü sözler vsSayfa ne ile ilgili?
Genel. Video,bağlantı özlü sözler vs
http://www.facebook.com/pages/E%C4%9Flence-Makinas%C4%B1/1546830045677155 k hesapta ücretsiz yayınlayabilirim. adresi alayım.
Eğer bana yardım ederlerse neden olmasın?Ayrıca ilerliyen zamanlarda tabiki öyle konular açıcam nede olsa bu işi para için yapıyorum. Ha 10.000 üyem olursa bedavayada reklam veririm
Elbette fakat az bir içeriği olan sayfaya reklam yaptırırsam ölü yatırımdan farksız olur.Bu işi para için yapıyorum diyorsunuz zaten. para için yapıyorsanız biraz da tantım için para harcamanız gerekmez mi.?
Ayrıca da zaten bence Facebook sayfaları için tanıtıma pek ihtiyaç yok. Sürekli olarak sayfayı güncel tutarsanız sayfa kendiliğinden çoğalıyor. Günde 20-25 tane paylaşım yapsanız sayfanız kendiliğinden yüksek hayran sayısına ulaşır zaten![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.