Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradan 250Mb alan, 100Gb Bw php ve mysql desteği cpanel alabilirsiniz. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Eğer com, org, net vb. gibi isimleriniz için kullanabilirsiniz veya almış olduğunuz bir isim yoksa uzantısını _____.890m olarak veriyor.
Ref vermesinin nedeni para kazanıyor olması.Ama burası webmaster forumu.Burda diğer forumlardaki gibi gerizekalılar yok.Refli linki gizli yazınca anlaşılmayacakmı sanıyosun..
Her önüne gelen balıklama üye olursa iyinete bu olur..
Ref vermesinin nedeni para kazanıyor olması.Ama burası webmaster forumu.Burda diğer forumlardaki gibi gerizekalılar yok.Refli linki gizli yazınca anlaşılmayacakmı sanıyosun..
Her önüne gelen balıklama üye olursa iyinete bu olur..
arkadaşım benim hesaptaki linki yapıştırmışım...al sana link..burası camii diil insanlarda peygamber diil.abartmayın yok herkesi almayın bilmem ne..tuhafsınız...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.