..::.. Kurulum Ve Açıklama ..::..
Merhaba Arkadaşlar Yeni Buldugum Bir Firmayı Sizlere Tanıtacam Öncelikle Bur daki Formu Dolduruyoruz Üyelik İçin Tıklayın
Not:Firma Sizden Telefon numarası İstiyor Telefo nnumaranızı Girdikten Sonra Altdaki "Call me" Butonuna Basın Sizi arayacaklar Telekekreter size Telefondan İngilizce Bir Kaç haneli Rakamlar Okuyacak İngilizce (0 dan 9 akadar rasgele rakamlar)
Bu Rakamları Aşagıda Bulunana "Verification PIN" Alanına Yazın Zaten Telefon Kapanana kadar Telesekreter tekrar Okumaya devam edecektir
Uyelik işleminizi bitirdikden sonra vermiş oldugunuz kullanıcı bilgilerinizle Siteye Giriş Yapın Ve Yenibir VPS oluşturmak için Burdaki Resimli Anlatımı Takıp Edin
VPS Oluşturma Anlatım VPS Oluşturdukdan Sonra Uzak Masaüstü Bağlantısının Aktif olabilmesi İçin
Buradaki Anlatımı Takip Edin VPS
Güvenlik Ayarları
RDP yani Uzak Masaüstü Bağlantısını Mutlaka "On" yapın Resim deki Gibi
Ve Artık VPS nize Kendi Masaüstünüz den Bağlantı sağlaya Bilirsiniz
7 gün Boyunca Cracing Yapa Bilirsiniz SpeedTest vediger Özellikleri Eklenmiştir
Özellikleri:
2GB RAM
80GB HDD
2 CPU
Kullanıla Bilir İşletim Sistem Imajları:
CentOS
CentOS 5.8
CentOS 6.0
CentOS 6.0 GUI
CentOS 6.3
CentOS 6.3 GUI
Debian 7
Fedora
Fedora 16 Server
FreeBSD
FreeBSD 9.1
Minix
Minix 3.2.1
Ubuntu
Ubuntu Desktop 12.04.1
Ubuntu Server 10.04.3
Ubuntu Server 11.10
Ubuntu Server 12.04.1 LTS
Ubuntu Server 12.10
Windows
Windows Server 2008 R2 Datacenter(Tavsiyem Ben Bunu Kurdum)
Windows Server 2012 Datacenter
Arkadaşlar Hızlı Kurulumdur Kurulum talimatlarını yaptıkdan Sonra Hemen VPSnize Baglanıp programlar YükleyeBilirsiniz
İyi Günlerde Kullanın
Konunun Yeri Dogru Değilse Yetkili Arkadaşlardan Taşımasını Rica Ediyorum
Merhaba Arkadaşlar Yeni Buldugum Bir Firmayı Sizlere Tanıtacam Öncelikle Bur daki Formu Dolduruyoruz Üyelik İçin Tıklayın
Not:Firma Sizden Telefon numarası İstiyor Telefo nnumaranızı Girdikten Sonra Altdaki "Call me" Butonuna Basın Sizi arayacaklar Telekekreter size Telefondan İngilizce Bir Kaç haneli Rakamlar Okuyacak İngilizce (0 dan 9 akadar rasgele rakamlar)
Bu Rakamları Aşagıda Bulunana "Verification PIN" Alanına Yazın Zaten Telefon Kapanana kadar Telesekreter tekrar Okumaya devam edecektir
Uyelik işleminizi bitirdikden sonra vermiş oldugunuz kullanıcı bilgilerinizle Siteye Giriş Yapın Ve Yenibir VPS oluşturmak için Burdaki Resimli Anlatımı Takıp Edin
VPS Oluşturma Anlatım VPS Oluşturdukdan Sonra Uzak Masaüstü Bağlantısının Aktif olabilmesi İçin
Buradaki Anlatımı Takip Edin VPS
Güvenlik Ayarları
RDP yani Uzak Masaüstü Bağlantısını Mutlaka "On" yapın Resim deki Gibi

Ve Artık VPS nize Kendi Masaüstünüz den Bağlantı sağlaya Bilirsiniz
7 gün Boyunca Cracing Yapa Bilirsiniz SpeedTest vediger Özellikleri Eklenmiştir

Özellikleri:
2GB RAM
80GB HDD
2 CPU
Kullanıla Bilir İşletim Sistem Imajları:
CentOS
CentOS 5.8
CentOS 6.0
CentOS 6.0 GUI
CentOS 6.3
CentOS 6.3 GUI
Debian 7
Fedora
Fedora 16 Server
FreeBSD
FreeBSD 9.1
Minix
Minix 3.2.1
Ubuntu
Ubuntu Desktop 12.04.1
Ubuntu Server 10.04.3
Ubuntu Server 11.10
Ubuntu Server 12.04.1 LTS
Ubuntu Server 12.10
Windows
Windows Server 2008 R2 Datacenter(Tavsiyem Ben Bunu Kurdum)
Windows Server 2012 Datacenter
Arkadaşlar Hızlı Kurulumdur Kurulum talimatlarını yaptıkdan Sonra Hemen VPSnize Baglanıp programlar YükleyeBilirsiniz
İyi Günlerde Kullanın
Konunun Yeri Dogru Değilse Yetkili Arkadaşlardan Taşımasını Rica Ediyorum
ws den alıntıdır. hazırlayan arkadaşa teşekkürler.