İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bedava VPS Herkes para basacak (1 haftalık)

Braga42

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
..::.. Kurulum Ve Açıklama ..::..

Merhaba Arkadaşlar Yeni Buldugum Bir Firmayı Sizlere Tanıtacam Öncelikle Bur daki Formu Dolduruyoruz Üyelik İçin Tıklayın
Not:Firma Sizden Telefon numarası İstiyor Telefo nnumaranızı Girdikten Sonra Altdaki "Call me" Butonuna Basın Sizi arayacaklar Telekekreter size Telefondan İngilizce Bir Kaç haneli Rakamlar Okuyacak İngilizce (0 dan 9 akadar rasgele rakamlar)
Bu Rakamları Aşagıda Bulunana "Verification PIN" Alanına Yazın Zaten Telefon Kapanana kadar Telesekreter tekrar Okumaya devam edecektir
Uyelik işleminizi bitirdikden sonra vermiş oldugunuz kullanıcı bilgilerinizle Siteye Giriş Yapın Ve Yenibir VPS oluşturmak için Burdaki Resimli Anlatımı Takıp Edin
VPS Oluşturma Anlatım VPS Oluşturdukdan Sonra Uzak Masaüstü Bağlantısının Aktif olabilmesi İçin
Buradaki Anlatımı Takip Edin VPS
Güvenlik Ayarları
RDP yani Uzak Masaüstü Bağlantısını Mutlaka "On" yapın Resim deki Gibi

v74vp.png

Ve Artık VPS nize Kendi Masaüstünüz den Bağlantı sağlaya Bilirsiniz
7 gün Boyunca Cracing Yapa Bilirsiniz SpeedTest vediger Özellikleri Eklenmiştir

3147924546.png

Özellikleri:
2GB RAM
80GB HDD
2 CPU
Kullanıla Bilir İşletim Sistem Imajları:

CentOS
CentOS 5.8
CentOS 6.0
CentOS 6.0 GUI
CentOS 6.3
CentOS 6.3 GUI
Debian 7
Fedora
Fedora 16 Server
FreeBSD
FreeBSD 9.1
Minix
Minix 3.2.1

Ubuntu
Ubuntu Desktop 12.04.1
Ubuntu Server 10.04.3
Ubuntu Server 11.10
Ubuntu Server 12.04.1 LTS
Ubuntu Server 12.10

Windows
Windows Server 2008 R2 Datacenter(Tavsiyem Ben Bunu Kurdum)
Windows Server 2012 Datacenter
Arkadaşlar Hızlı Kurulumdur Kurulum talimatlarını yaptıkdan Sonra Hemen VPSnize Baglanıp programlar YükleyeBilirsiniz
İyi Günlerde Kullanın
Konunun Yeri Dogru Değilse Yetkili Arkadaşlardan Taşımasını Rica Ediyorum

ws den alıntıdır. hazırlayan arkadaşa teşekkürler.

dusesmoda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
arama geliyo ama kod söylemeiyo 50 kere denediim farklı telden hem cep hem sabit konuşan yok

51. denemede oldu saol

herşey iyide bi sorunu çözemedim server güzel çalışıyo her 1 dakikada kendini kapatıyo bunu nasıl çözücez bilen varmı

Braga42

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
arama geliyo ama kod söylemeiyo 50 kere denediim farklı telden hem cep hem sabit konuşan yok

51. denemede oldu saol

herşey iyide bi sorunu çözemedim server güzel çalışıyo her 1 dakikada kendini kapatıyo bunu nasıl çözücez bilen varmı

kredi kartını tanımlaman gerekiyor hesabına, merak etme para çekmiyorlar

Braga42

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Kardeş açtımda bu vpsye nereden bağlanacağız?

cmd yi aç ve bu kodu yaz : mstsc , daha sonra bilgisayar adı yazan yere IP yaz ,sonra kullanıcı adı ve şifre isteyecek,kullanıcı adı : Administrator şifre : Get password yazan yere tıklayınca çıkar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.